Site icon NewsIT

Τραμπ: Τα πρώτα πλάνα μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του

14.07.2024 | 09:34
Τραμπ: Τα πρώτα πλάνα μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του

Βίντεο με τον Ντόναλντ Τραμπ να κατεβαίνει από το αεροσκάφος που τον μετέφερε από την Πενσιλβάνια στο Νιου Τζέρσεϊ, έδωσε στη δημοσιότητα το επιτελείο του, λίγες ώρες αφότου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τραμπ να κατεβαίνει τις σκάλες του αεροσκάφους Trump Force One στο αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ, λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια, όπου ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά στο αυτί από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή που στη συνέχεια πυροβολήθηκε και έπεσε νεκρός από τους άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας ο Τραμπ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το FBI ανακοίνωσε ότι δράστης της απόπειρας δολοφονίας είναι ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς από το Μπέθελ Παρκ της Πενσιλβάνια.

Από τους πυροβολισμούς σκοτώθηκε ένας πολίτης και τραυματίστηκαν δύο ακόμα.

«Ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα μου»

Σοκάρουν τα όσα περιγράφει ο Ντόναλντ Τραμπ για την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στην Πενσιλβάνια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας. Είπε ότι «πυροβολήθηκε» στο «πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού» και «έτρεξε πολύ αίμα» και «ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα».

Επίσης ευχαρίστησε τη Μυστική Υπηρεσία και τις αρχές επιβολής του νόμου για την «ταχεία ανταπόκρισή τους».

Αναλυτικά η δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ

«Το πιο σημαντικό, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ατόμου στη συγκέντρωση που σκοτώθηκε, καθώς και στην οικογένεια ενός άλλου ατόμου που τραυματίστηκε σοβαρά. Είναι απίστευτο ότι μια τέτοια πράξη μπορεί να γίνει στη χώρα μας. Τίποτα δεν είναι γνωστό αυτή τη στιγμή για τον δράστη, ο οποίος είναι πλέον νεκρός.

Με πυροβόλησαν, μια σφαίρα μου τρύπησε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού. Ήξερα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν άκουσα έναν ήχο, πυροβολισμούς και αμέσως ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα.

“Έτρεξε πολύ αίμα, οπότε κατάλαβα τι συνέβαινε. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version