Παρασκευή, 2 Αυγ.
30oC Αθήνα

Τρελάθηκε από τη χαρά της! Μικρούλα ακούει για πρώτη φορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελάθηκε από τη χαρά της! Μικρούλα ακούει για πρώτη φορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα για τη μικρούλα Corlena Cloyd, μόλις πέντε μηνών και τη ν οικογένειά της. Ο λόγος; Χάρη στα ακουστικά που έφτιαξαν για αυτήν οι γιατροί της, ακούει για πρώτη φορά. Ακούει τη φωνή της, ακούει τη μαμά της, ακούει τα πάντα!

Για πρώτη φορά, μετά από πέντε μήνες, η πιτσιρίκα, από το Μιζούρι, δεν μπορεί να σταματήσει να ουρλιάζει. Αλλά τώρα, είναι διαφορετικά. Δεν πεινάει ούτε προσπαθεί να πει ότι θέλει να κοιμηθεί. Φωνάζει και ουρλιάζει για να ακούσει τη φωνούλα της. Και το απολαμβάνει όσο τίποτα. Τόσο αυτή όσο και η μαμά της, που βρίσκεται δίπλα της και καμαρώνει αλλά και χαίρεται για τη μικρή κορούλα της.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook έχει κοινοποιηθεί χιλιάδες φορές και έχει κερδίσει τα θετικά σχόλια πολλών χρηστών. Η μητέρα της μικρούλας, σχολίασε, ”Είμαστε ευγνώμονες για αυτή τη χαρά που βιώσαμε σήμερα το πρωί. Το μωρό μας, έβαλε ακουστικά βαρηκοΐας για πρώτη φορά χθες και η χαρά στο πρόσωπό της είναι απερίγραπτη. Ήταν εκπληκτικό τόσο για την ίδια όσο και για εμάς, που είδαμε την κόρη μας τόσο χαρούμενη και τρελαμένη”.

Πηγή: Dailymail

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε