Πέμπτη, 5 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Τρελή πτήση της Easy Jet από Λονδίνο για Κω – Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να εισβάλει στο πιλοτήριο στα 30.000 πόδια

Τρελή πτήση της Easy Jet από Λονδίνο για Κω – Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να εισβάλει στο πιλοτήριο στα 30.000 πόδια

Η λέξη «πανικός» είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα όσα επικράτησαν σε πτήση της Easy Jet από το Γκάτγουικ της Βρετανίας, στην Κω, όταν μεθυσμένος επιβάτης αποπειράθηκε να εισβάλει στο πιλοτήριο, εν μέσω της πτήσης.

Το τρομακτικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, που κυκλοφόρησε στο TikTok, στο οποίο φαίνονται επιβάτες της πτήσης της Easy Jet με προορισμό την Κω, να βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση καθώς ο μεθυσμένος συνεπιβάτης τους προκαλούσε χάος στην πτήση  EZY8235 το απόγευμα της Τρίτης (03.09.2024).

Όπως αναφέρει η Sun, ο ταραχοποιός φέρεται να έσπασε την ενδοεπικοινωνία και καβγάδησε με το προσωπικό. Στη συνέχεια, άρχισε να βρίζει χυδαία τον πιλότο, τον αποκάλεσε «σκουπίδι» ενώ το κερασάκι ήταν οι συνεχείς αναταράξεις που ταρακουνούσαν το αεροσκάφος.

Το αποκορύφωμα της ανεξέλεγκτης συμπεριφοράς του, ήταν να καταλάβει το αεροπλάνο στα 30.000 πόδια, γράφει η βρετανική εφημερίδα.

@charlotte_keen1 Live emergnecy landing to munich #fyp #easyjet #travel ♬ original sound – Charlotte

Η ταραχώδης πτήση εκτράπηκε στη συνέχεια από την Κω προς το Μόναχο, όπου οι αρχές και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης περίμεναν τον νεαρό.

Η αστυνομία τελικά του πέρασε χειροπέδες, ενώ οι υπόλοιποι ταξιδιώτες που ταλαιπωρήθηκαν εγκαταστάθηκαν σε ξενοδοχεία.

Στο βίντεο, το οποίο έχει πάνω από μισό εκατομμύριο views, οι επιβάτες χειροκροτούν καθώς οι αρχές και το γενναίο προσωπικό τον οδηγούσαν εκτός αεροσκάφους.

«Φύγε από εδώ χαμένε», ακούγεται να του φωνάζει ένας αγανακτισμένος επιβάτης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις