Κόσμος

Τριγμοί και στην Κύπρο από το κανόνι του ρωσικού πρακτορείου

Συνολικά 157 Ρώσοι τουρίστες βρίσκονται από την Κυριακή εγκλωβισμένοι σε δύο ξενοδοχεία στον Πρωταρά της Κύπρου, λόγω πτώχευσης της τουριστικής εταιρείας «Λαμπιρίντ» που έχει διοργανώσει τη συγκεκριμένη εκδρομή. Συγκεκριμένα οι 150 είναι σε ένα ξενοδοχείο και οι υπόλοιποι 7 σε άλλο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η «Λαμπιρίντ» κοινοποίησε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις διευθύνσεις των δύο ξενοδοχείων ότι κήρυξε πτώχευση κι ότι οι Ρώσοι τουρίστες τους οποίους εκπροσωπούσε θα πρέπει να πληρώσουν οι ίδιοι τόσο το κόστος διαμονής όσο και το εισιτήριο τους.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy.

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Η Άνγκελα Μέρκελ δεν έχει συγχαρεί ακόμη τον Φρίντριχ Μερτς για τη νίκη του στις εκλογές – «Ψήνεται» συνάντηση με τον Όλαφ Σολτς
Η κόντρα Μέρκελ - Μερτς ήταν «κοινό μυστικό» με την πρώην καγκελάριο να τον θεωρεί «πολύ συντηρητικό» και τον μελλοντικό διάδοχό της να χαρακτηρίζει την ηγεσία της ως «αδρανή»
H Άνγκελα Μέρκελ πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, και ο Φρίντριχ Μερτς