Κόσμος

Τριπλό ρεκόρ στη Wall Street – Και οι τρεις δείκτες στο χρηματιστήριο έκλεισαν σε ιστορικά υψηλά

Η αμερικανική κεφαλαιαγορά στη Γουόλ Στριτ έκλεισε χθες Παρασκευή με άνοδο και τριπλό ρεκόρ, χάρη στην ανάκαμψη ιδίως των τίτλων χρηματοοικονομικών εταιρειών, ενόψει της περιόδου της δημοσιοποίησης αποτελεσμάτων χρήσεως την επόμενη εβδομάδα.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 448,23 μονάδων (+1,30%), στις 34.870,16 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 142,13 μονάδων (+0,98%), στις 14.701,91 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 48,73 μονάδων (+1,13%), στις 4.371,60 μονάδες,

Και οι τρεις βασικοί δείκτες του χρηματιστηρίου έκλεισαν σε ιστορικά υψηλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος