Κυριακή, 29 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Τρόμος στη Αγγλία: Μπήκε σε εμπορικό κέντρο κραδαίνοντας… μασέτα!

Τρόμος στη Αγγλία: Μπήκε σε εμπορικό κέντρο κραδαίνοντας… μασέτα!

Ανήμερα της Boxing Day, της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων όταν τα καταστήματα στη Βρετανία έχουν εκπτώσεις και οι καταναλωτές… ποδοπατιούνται για μια ευκαιρία, ένας άνδρας μπήκε σε εμπορικό κέντρο του Κεντ, κρατώντας στο χέρι του μια μασέτα! Φυσικά, προκλήθηκε χάος και πανικός.

Ένας άνδρας που κρατούσε στα χέρια του μια μεγάλη μασέτα μπήκε στο εμπορικό κέντρο Glade στην πόλη Μπρόλμεϊ του Κεντ και όσοι τον είδαν άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι, φοβούμενοι πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, ίσως από κάποιον τζιχαντιστή!

Η αστυνομία έφτασε στο εμπορικό κέντρο περίπου στις 15:45 το απόγευμα του Σαββάτου (26.12.2015), την ώρα που τα μαγαζιά ήταν γεμάτα κόσμο. Σύμφωνα με το Sky News, ο άνδρας απείλησε μια γυναίκα, η οποία όμως δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας που κρατούσε το μαχαίρι συνελήφθη. Κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό.

Υπάρχουν πάντως αναφορές πως υπήρχε και δεύτερος άνδρας στο σημείο, αλλά αυτός κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης. Video που ανέβηκε στο twitter δείχνει τον πανικό που επικράτησε και πολίτες να τρέχουν να φύγουν από το εμπορικό κέντρο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε