Κόσμος

Τρόμος στο Ισραήλ: Αυτοκίνητο “έπεσε” πάνω σε πλήθος – Τουλάχιστον 2 νεκροί

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σήμερα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε ένα πλήθος ανθρώπων μεταξύ των οποίων ήταν και Ισραηλινοί στρατιώτες, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τις ένοπλες δυνάμεις, έκαναν λόγο για επίθεση με αυτοκίνητο εναντίον των στρατιωτών. Σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ, οι τραυματίες είναι τέσσερις και όλοι τους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο εκπρόσωπος του στρατού, αντισυνταγματάρχης Τζόναθαν Κονρίκους, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είναι σε εξέλιξη έρευνες για να διαπιστωθεί αν επρόκειτο για “τρομοκρατική” ενέργεια ή για τροχαίο δυστύχημα.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε στα δυτικά της πόλης Τζενίν, στη βόρεια Δυτική Όχθη. Στο πρόσφατο παρελθόν, Παλαιστίνιοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτοκίνητα για να διαπράξουν επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η γη της νοθευμένης ελιάς: Έρευνα στη Γαλλία σε 22 μάρκες ελαιολάδου αποκάλυψε στην σύστασή τους μέχρι και λιπαντικά κινητήρων
Τα έλαια περιέχουν έναν έως τρεις φθαλικούς εστέρες ή πλαστικοποιητές, οι οποίοι ως ενδοκρινικοί διαταράκτες θεωρούνται επικίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία
Μπουκάλια με ελαιόλαδο