Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία με 6 νεκρούς και 34 τραυματίες: Αναποδογύρισε τουριστικό λεωφορείο

Τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία με 6 νεκρούς και 34 τραυματίες: Αναποδογύρισε τουριστικό λεωφορείο

Τραγικό θάνατο βρήκαν 6 άνθρωποι χθες το πρωί (18.10.2024) στην Τουρκία και ακόμα 34 τραυματίστηκαν, μετά από τροχαίο δυστύχημα, όταν τουριστικό λεωφορείο ξέφυγε της πορείας του, προσέκρουσε σε οδόφραγμα και εν τέλει αναποδογύρισε.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στην επαρχία Aksaray της κεντρικής Τουρκίας, όταν το τουριστικό λεωφορείο με τους 44 επιβάτες εκτελούσε τη διαδρομή Aksaray-Άγκυρα.

Δυστυχώς η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία 6 άνθρωποι και τραυματίστηκαν ακόμη 34 με 3 από αυτούς να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Στο σημείο έσπευσε κατευθείαν η πυροσβεστική και ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η μπροστινή πλευρά του τουριστικού λεωφορείου καταστράφηκε τελείως.

Όσοι επιβάτες κατάφεραν να γλιτώσουν, ούρλιαζαν γύρω από το λεωφορείο για τους ανθρώπους τους που τραυματίστηκαν είτε σοβαρά είτε θανάσιμα.

«Το λεωφορείο πέρασε από δίπλα μου και στη συνέχεια άρχισε να στρίβει αριστερά και δεξιά. Άναψα τους προβολείς μου και έκρουσα την κόρνα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας σύμφωνα με το hurriyetdailynews.com.

«Κοιμόμουν και είχα δεμένη τη ζώνη ασφαλείας μου. Είδα το όχημα να αναποδογυρίζει», δήλωσε επιβάτης του λεωφορείου για το τροχαίο δυστύχημα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις