Κόσμος

Τσάνινγκ Τέιτουμ: Η συγκινητική αφιέρωση του πρώτου του βιβλίου

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ αφιέρωσε το πρώτο του βιβλίο στην 6χρονη κόρη του – Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στην κόρη του Έβερλι.

Το επερχόμενο παιδικό βιβλίο του ηθοποιού με τίτλο «The One And Only Sparkella» είναι αφιερωμένο στην 6χρονη κόρη του.

«Για την Έβερλι, το πιο λαμπρό μαγικό ον που έχω γνωρίσει ποτέ» έγραψε ο 40χρονος ηθοποιός στην αφιέρωση σύμφωνα με το People. «Η μόνη μου επιθυμία είναι περισσότερος χρόνος σε αυτή τη ζωή για να έχω ρόλο σε όλες τις μαγικές σφαίρες που έχουμε δημιουργήσει».

«Αυτό ισχύει επίσης για όλους τους μπαμπάδες που μπορεί να έχουν ένα μικρό κορίτσι… Φορέστε οτιδήποτε, χορέψτε και γίνετε όσο πιο μαγικοί μπορείτε. Επειδή υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουν την αγάπη» αναφέρει.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie