Κυριακή, 4 Αυγ.
30oC Αθήνα

Τσάντα γάτα, πού άλλου, στην Ιαπωνία! (ΦΩΤΟ)

Τσάντα γάτα, πού άλλου, στην Ιαπωνία! (ΦΩΤΟ)

Άλλη μία μόδα από την Ιαπωνία έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο και όπως ήταν λογικό προκαλεί το ενδιαφέρον όλων. Μία νοικοκυρά, σκέφτηκε και σχεδίασε τσάντες που μοιάζουν με πραγματικές γάτες!

Η δημιουργική αυτή γυναίκα, που είναι σίγουρα λάτρης γατών, έχει σχεδιάσει μια σειρά από πορτοφόλια με μορφή γάτας. Με μουστάκια και μια ουρά, οι τσάντες έχουν κερδίσει πολλούς θαυμαστές σε Twitter και Facebook, ενώ είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν περισσότερα από $950 για τα μοναδικά αυτά σχέδια. Η γνωστή πλέον σχεδιάστρια Pico αναλύει πως χρησιμοποιεί ακρυλικό χρώμα ώστε να δείχνουν ζωντανές οι γάτες-τσάντες της. Η Pico έχει κερδίσει πάνω από 2.200 οπαδούς στο Twitter, ενώ μόνο οι τσάντες της γάτας έχουν κερδίσει κοινό με δικό τους λογαριασμό.

Η Pico έχει κάνει μια σειρά από τσάντες και πορτοφόλια, με διάφορα σχέδια και χρώματα γατών, αλλά το μαύρο, το λευκό και το χρώμα καραμέλας είναι τα πιο δημοφιλή. Με κίτρινα μάτια και ροζ μύτη, τα αξιολάτρευτα τσαντάκια πωλούνται περίπου 950 δολάρια.

Οι τσάντες έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της Ιαπωνίας αλλά, δυστυχώς, η πρωτότυπη σχεδιάστρια δεν έχει βλέψεις να επεκτείνει την επιχείρησή της. Η Pico δημοσίευσε στο Twitter ότι θα πωλεί μόνο στην Ιαπωνία τα σχέδιά της, αναγκάζοντας τον υπόλοιπο κόσμο να την παρακολουθεί μονάχα μέσω των social media.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε