Κόσμος

Τσεχία: 30 τραυματίες μετά από σύγκρουση δυο τραμ στην πόλη Πλζεν

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα Πέμπτη (19/10) από τη σύγκρουση δύο τραμ στην πόλη Πλζεν στη δυτική Τσεχία.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στην οδό Καρλοβάρσκα στο Πλζεν στην Τσεχία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά πολλοί επιβάτες.

Ο νομάρχης Ρούντολφ Σποτάκ ανέφερε πως 29 άνθρωποι τραυματίστηκαν, διευκρινίζοντας ότι «κανείς εξ αυτών δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση» και ότι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως τα δύο τραμ κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση. Για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, το προπορευόμενο τραμ ακινητοποιήθηκε ξαφνικά και ακολούθησε η πρόσκρουση του δεύτερου συρμού.

Τα δρομολόγια των τραμ ανεστάλησαν έως ότου οι συρμοί απομακρυνθούν από τη γραμμή και αποκαταστάθηκε περίπου δύο ώρες αργότερα. Tα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τα 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ - Μία εβδομάδα εθνικού πένθους κηρύχτηκε στη χώρα
Στη Μιανμάρ θα σταματήσει αύριο κάθε δραστηριότητα για ένα λεπτό στις 12:51 και δύο δευτερόλεπτα τοπική ώρα (08:21 το πρωί ώρα Ελλάδας), τη στιγμή που γινόταν ο σεισμός των 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Προσωπικό διάσωσης μπροστά από τα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε από τον σεισμό στην πόλη Μανταλέι της Μιανμάρ
Ο Τραμπ κόβει την ιστορική μανόλια που φυτεύτηκε στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Άντριου Τζάκσον πριν από 200 χρόνια
«Όλα πρέπει να τελειώσουν, και αυτό το δέντρο είναι πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια, στην είσοδο του Λευκού Οίκου και πρέπει τώρα να αφαιρεθεί», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ
Η ιστορική μανόλια του Άντριου Τζάκσον που ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1829 έως το 1837