Τετάρτη, 7 Αυγ.
33oC Αθήνα

Τυνησία: Ο δράστης του μακελειού με το καλάσνικοφ στα χέρια λίγο πριν σκορπίσει το θάνατο

Τυνησία: Ο δράστης του μακελειού με το καλάσνικοφ στα χέρια λίγο πριν σκορπίσει το θάνατο

Σοκάρουν οι φωτογραφίες, που έρχονται φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον αδίστακτο δολοφόνο – τζιχαντιστή που “σκόρπισε” το θάνατο σε τουριστικό θέρετρο της Τυνησίας να περπατάει στην παραλία με ένα καλάσνικοφ στο χέρι και ενώ ο κόσμος τον κοιτά απορημένος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το τζετ σκι που φαίνεται δίπλα του ενδέχεται να είναι αυτό που χρησιμοποίησε για να φτάσει στην παραλία, ενώ από πίσω του διακρίνεται μία παρέα αντρών να απομακρύνεται όταν βλέπουν τον δράστη με το όπλο.

Δεν έχει διευκρινιστεί όμως αν η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν ή μετά το μακελειό που στοίχισε τη ζωή σε 38 ανθρώπους και τραυμάτισε σοβαρά άλλους 36. Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι πως η φωτογραφία έχει τραβηχτεί λίγο πριν ο τζιχαντιστής περάσει από το χώρο της πισίνας στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου σκόρπισε το θάνατο.

Παράλληλα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος Σαϊφεντίν Ρεζγκούι πριν την αιματηρή επίθεση γελούσε και αστειευόταν και διάλεγε προσεκτικά τα θύματα του ανάμεσα στους ανυποψίαστους τουρίστες.

Η φωτογραφία του δράστη να περπατά στην παραλία με το καλάσνικοφ στα χέρια έρχεται λίγο μετά από video που τράβηξαν τουρίστες που κατάφεραν να σωθούν από το μακελειό. Τουρίστες τρέχουν πανικόβλητοι ενώ ακούγονται πυροβολισμοί και φωνές.

Πηγή: dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε