Site icon NewsIT

Τυφώνας Μίλτον: Οπαδοί του Τραμπ επικήρυξαν τους μετεωρολόγους, Ελληνοαμερικανίδα δέχεται απειλές

11.10.2024 | 15:15
Τυφώνας Μίλτον: Οπαδοί του Τραμπ επικήρυξαν τους μετεωρολόγους, Ελληνοαμερικανίδα δέχεται απειλές

Κάποτε ήταν τα εμβόλια που είχαν μπει στο στόχαστρο του Ντόναλντ Τραμπ και των οπαδών του. Τώρα είναι οι τυφώνες και κατ’ επέκτασιν οι μετεωρολόγοι.

Κάθε τι επιστημονικό που πηγαίνει κόντρα στην κοσμοθεωρία τους είναι απορριπτέο αλλά πλέον το πράγμα μετά τον τυφώνα Μίλτον ξέφυγε εντελώς. Ο Guardian φιλοξενεί τις δηλώσεις ελληνοαμερικανίδας μετεωρολόγου η οποία ζει και εργάζεται στο Μίσιγκαν. Η Katie Nickolaou, δήλωσε ότι η ίδια και οι συνάδελφοί της έχουν βομβαρδιστεί από θεωρίες συνομωσίας και έχουν στοχοποιηθεί με μηνύματα οι αποστολείς των οποίων αναφέρουν ότι υπάρχουν τυφώνες κατηγορίας 6 (δεν υπάρχουν), ότι οι μετεωρολόγοι ή η κυβέρνηση προκαλούν και κατευθύνουν τυφώνες (δεν ισχύει) και ακόμη και ότι οι επιστήμονες πρέπει να εκτελεστούν και να καταστραφεί ο επιστημονικός τους εξοπλισμός.

«Είχα ένα σωρό μηνύματα από ανθρώπους που έλεγαν ότι δημιούργησα και κατηύθυνα τον τυφώνα. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ελέγχουμε τον καιρό», λέει και συνεχίζει: «Πρέπει να επισημάνω ότι ένας τυφώνας έχει την ενέργεια 10.000 πυρηνικών βομβών και δεν μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα το ελέγξουμε αυτό».

Η μετεωρολόγος τονίζει ακόμα ότι κάποιοι εξ αυτών που επικοινωνούν μαζί της είναι πιο ακραίοι από άλλους και δεν περιορίζονται στο να την υβρίζουν αλλά λένε ότι αυτοί που «δημιούργησαν» τον τυφώνα Μίλτον πρέπει να πεθάνουν.

Μια σειρά από ψεύδη και απειλές έχουν στροβιλιστεί τις δύο εβδομάδες από τότε που ο τυφώνας Helene σάρωσε έξι πολιτείες προκαλώντας αρκετές εκατοντάδες θανάτους, ακολουθούμενος από τη συντριβή του Milton στη Φλόριντα την Τετάρτη.

Η έκταση της παραπληροφόρησης, η οποία τροφοδοτήθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ και τους οπαδούς του, ήταν τέτοια που λειτούργησε ανασταλτικά στο να δεχθούν πολίτες που πείστηκαν από τις θεωρίες συνομωσίας να ακούσουν τις αρχές κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (Fema).

Μια ανάρτηση που απευθυνόταν στη Nickolaou έγραφε: «Σταματήστε την αναπνοή αυτών που τους έκαναν (τους τυφώνες) και των συνεργατών τους». Εκείνη δεν μπόρεσε να μην απαντήσει: «Η δολοφονία μετεωρολόγων δεν θα σταματήσει τους τυφώνες».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version