Κόσμος

Τζιχαντιστές ακρωτηρίασαν τα χέρια 2 αντρών – Αγνόησαν τον αρχηγό τους οι μαχητές του ISIS

Μπροστά σε εκατοντάδες και πάλι ανθρώπους προχώρησαν στις φρικαλεότητές τους οι τζιχαντιστές.

Τα θύματα, με δεμένα μάτια, οδηγήθηκαν σε ένα ξύλινο τραπέζι στο κέντρο της πλατείας και κρατούνταν από τρεις μαχητές ενώ ένας τέταρτος ακούμπησε μια αιχμηρή λεπίδα στους καρπούς τους.

Στις εικόνες φρίκης φαίνεται ένας πέμπτος μαχητής να προχωρά στον ακρωτηριασμό τους. Η βάναυση τιμωρία για τους δύο άντρες που κατηγορούνταν για κλοπή έρχεται 4 ημέρες μετά την απαγόρευση από τον αρχηγό της τρομοκρατικής οργάνωσης Abu Bakr Al-Baghdadi να δημοσιεύονται βίντεο βάρβαρων εκτελέσεων.

Η τρομοκρατική οργάνωση έχει γίνει διαβόητη όχι μόνο για τις βάρβαρες εκτελέσεις αλλά και για τη δημοσιοποίησή τους.

Ο Abu Bakr Al-Baghdadi υποτίθεται έστειλε επιστολή στους ανθρώπους που διαχειρίζονται τα media της τρομοκρατικής ομάδας για να σταματήσουν να προβάλουν τις φρικιαστικές πράξεις.

Η ενέργειά του αυτή δίχασε τις τάξεις του ισλαμικού κράτους. Ορισμένοι πιστεύουν ότι τα βάρβαρα βίντεο είναι καλά για τον εκφοβισμό των αντιπάλων τους. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι κάνουν κακό στην εικόνα τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Δανία σηκώνει το γάντι και απαντά στις δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς από τη Γροιλανδία - «Δεν απευθύνονται έτσι σε συμμάχους»
«Η Δανία δεν έκανε καλή δουλειά για τον λαό της Γροιλανδίας» είπε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Δανού πρωθυπουργού
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς στη Γροιλανδία
Απελπισία στα χαλάσματα μετά τον φονικό σεισμό στη Μιανμάρ - Σοκαριστικό βίντεο με μαίες που προσπαθούν να σώσουν νεογέννητα
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα» λέει 25χρονος που προσπάθησε να σώσει τη γιαγιά του και τους θείους του από γκρεμισμένο κτήριο - Η στιγμή που γυναίκα γεννά στον δρόμο
Σωστικά συνεργεία στα συντρίμμια κτιρίου στη Μπανγκόκ
Η στιγμή που τα νερά πισίνας σαρώνουν πεζούς στην Κίνα λόγω του σεισμού των 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ - Συγκλονιστικό βίντεο
Οι κάτοικοι στη Γιουνάν της Κίνας, στα σύνορα με τη Μιανμάρ, έζησαν εφιαλτικές στιγμές όταν εξαιτίας του σεισμού των 7,7 Ρίχτερ ξεχείλισαν το νερό της πισίνας σε ταράτσα κτιρίου
Νερά πισίνας σαρώνουν πεζούς στη Γιουνάν της Κίνας μετά τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ
«Και η Ελλάδα κινδυνεύει από σεισμούς όπως αυτός στη Μιανμάρ» λέει ο Άκης Τσελέντης
«Ακόμα και μακρινοί σεισμοί μεγέθους 7,5 έως 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ μπορούν να επηρεάσουν στην Ελλάδα τα πολύ ψηλά κτίρια, μεγάλες γέφυρες, αγωγούς παροχής φυσικού αερίου και ανεμογενήτριες»
Διασώστες στα συντρίμμια κτιρίου μετά τον σεισμό στη Μιανμάρ