Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Τζο Μπάιντεν – Καμάλα Χάρις: Έγιναν γκράφιτι από Αφροαμερικανούς καλλιτέχνες (pics)

Τζο Μπάιντεν – Καμάλα Χάρις: Έγιναν γκράφιτι από Αφροαμερικανούς καλλιτέχνες (pics)
ΑΠΕ ΜΠΕ

Τοιχογραφίες Τζο Μπάιντεν – Καμάλα Χάρις διά χειρός Αφροαμερικανών καλλιτεχνών. Στόχος, οι Αφροαμερικανοί ψηφοφόροι στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας των Τζο Μπάιντεν – Καμάλα Χάρις παρήγγειλαν σε οκτώ Αφροαμερικανούς καλλιτέχνες να φιλοτεχνήσουν τοιχογραφίες στις γειτονιές τους, ενθαρρύνοντας τους συμπολίτες τους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ.

Το πρότζεκτ, το οποίο ακούει στο όνομα “Murals Across America”, υλοποιεί η με έδρα την Ουάσινγκτον εταιρεία μέσων Truxton Creative και οι τοιχογραφίες δημιουργήθηκαν σε περιοχές όπου κατοικούν κυρίως Αφροαμερικανοί στο Ουισκόνσιν, το Μίσιγκαν, τη Φλόριντα, το Τέξας, την Πενσυλβάνια, το Οχάιο, την Τζόρτζια και τη Βόρεια Καρολίνα.

Η επικεφαλής του πρότζεκτ στην Truxton Creative, Ianta Summers εξήγησε στο Hyperallergic ότι τους καλλιτέχνες επέλεξε ομάδα Αφροαμερικανών στην εταιρεία καθώς και το ότι οι καλλιτέχνες όφειλαν να προτείνουν τοιχογραφίες που «μιλούσαν στην Μαύρη κοινότητα» και να συμπεριλαμβάνουν το λογότυπο Biden – Harris.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις