Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Τζο Μπάιντεν: Να αποσυρθεί τον καλεί η κληρονόμος της δυναστείας Ντίσνεϊ που «παγώνει» τη χρηματοδότηση στους Δημοκρατικούς

Τζο Μπάιντεν: Να αποσυρθεί τον καλεί η κληρονόμος της δυναστείας Ντίσνεϊ που «παγώνει» τη χρηματοδότηση στους Δημοκρατικούς
ΦΩΤΟ Reuters

Η κληρονόμος της δυναστείας Ντίσνεϊ αναστέλλει τις δωρεές προς το Δημοκρατικό Κόμμα μέχρι ο Τζο Μπάιντεν να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Έως ότου ο 81χρονος Τζο Μπάιντεν αποσυρθεί από την κούρσα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, η Άμπιγκεϊλ Ντίσνεϊ – ανιψιά του Γουόλτ Ντίσνεϊ, ιδρυτή της «The Walt Disney Company», δήλωσε στο CNBC ότι σταματά τη χρηματοδότηση στους Δημοκρατικούς.

«Είναι ρεαλισμός, όχι ασέβεια. Ο Μπάιντεν είναι καλός άνθρωπος και υπηρέτησε τη χώρα του με αξιοθαύμαστο τρόπο, αλλά το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο» τόνισε, προεξοφλώντας πως «εάν ο Μπάιντεν δεν αποσυρθεί, οι Δημοκρατικοί θα ηττηθούν. Είμαι απολύτως βέβαιη γι’ αυτό. Οι συνέπειες αυτής της ήττας θα είναι πραγματικά τρομερές».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει κατ’ επανάληψη διαμηνύσει πως δεν έχει σκοπό να αποσύρει την υποψηφιότητά του, παρά την ανησυχία που πυροδότησε η απογοητευτική επίδοσή του στην προ ημερών τηλεμαχία του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις