Site icon NewsIT

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Η συγγνώμη για τα σκυλιά δεν θα τους χάριζε ποτέ Όσκαρ (ΒΙΝΤΕΟ)

19.04.2016 | 14:13
Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Η συγγνώμη για τα σκυλιά δεν θα τους χάριζε ποτέ Όσκαρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Φτηνά τη γλίτωσε η Άμπερ Χερντ μετά την ομολογία της ενώπιον αυστραλιανού δικαστηρίου πως έφερε στη χώρα τα δύο τεριέ τους παράνομα.

Η υπόθεση της Άμπερ Χερντ, συζύγου του διάσημου ηθοποιού Τζόνι Ντεπ, έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, με το διάσημο ζευγάρι να αποφεύγει τα χειρότερα και να καλείται να καταβάλει πρόστιμο 1.000 δολαρίων. Η Άμπερ Χερντ ομολόγησε την ενοχή της για παραποίηση ταξιδιωτικών εγγράφων που έδωσε στις αρχές όταν πήρε στη χώρα τα δύο τεριέ του ζευγαριού με ιδιωτικό τζετ.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μην καταδικάσει την Χερντ λόγω καλής διαγωγής και εξέδωσε μόνον μια εντολή να απέχει από μπλεξίματα για έναν μήνα ή στην αντίθετη περίπτωση θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο 1.000 δολαρίων Αυστραλίας. Βάσει των κατηγοριών η Χερντ θα μπορούσε να καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών και στην καταβολή προστίμου 10.000 δολαρίων Αυστραλίας.

Οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ προέβαλαν ένα βίντεο στο οποίο το ζεύγος απολογείται, εξήροντας τους κανονισμούς της Αυστραλίας για τη βιοασφάλεια και ο Τζόνι Ντεπ επισημαίνει πως “αν δείξεις ασέβεια προς την αυστραλιανή νομοθεσία, θα λάβεις αυστηρή απάντηση”.

“Η ερμηνεία των ηθοποιών στο βίντεο δεν ήταν καθόλου καλή, ο Ντεπ έμοιαζε σαν να περνούσε από οντισιόν για τον “Νονό” είπε ο Αυστραλός πολιτικός Μπάρναμπι Τζόις σχολιάζοντας την απολογία των δύο ηθοποιών. Ωστόσο, εξέφρασε την ικανοποίηση του καθώς όπως τόνισε, η κυβέρνησή του κατάφερε με αυτό το βίντεο να δείξει ότι αν δεν υπακούς τους νόμους στην Αυστραλία, τότε θα έχεις συνέπειες.

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version