Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Τζορτζ Μάικλ: Αυτή είναι η ζωή μου! [vid]

Τζορτζ Μάικλ: Αυτή είναι η ζωή μου! [vid]

Ο σούπερ σταρ Τζορτζ Μάικλ έβαλε τις τελευταίες πινελιές στο κύκνειο άσμα του. Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ελευθερία», λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του πέρυσι ανήμερα των Χριστουγέννων.

Το ποπ είδωλο, που πέθανε στα 53 του, δούλεψε πάνω στην ταινία, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από το Channel 4. Ήταν το χρονικό της ζωής και της καριέρας του και έμελλε να μετατραπεί σε ένα μετά θάνατον αφιέρωμα.

Στην αρχική κόπια της ταινίας το μόνο που προστέθηκε είναι μία σύντομη εισαγωγή από τη στενή του φίλη Κέιτ Μος. Επίσης, μία μουσική εισαγωγή από τον Κρις Μάρτιν του συγκροτήματος Coldplay.

Η ταινία είναι μία εξαιρετική προσωπική και ισχυρή αυτοβιογραφία της εκρηκτικής ζωής του Τζορτζ.

Ο βραβευμένος καλλιτέχνης με Grammy μιλάει για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, αλλά και για τη δικαστική του διαμάχη με τη SONY.

Ποιοι μίλησαν για εκείνον

Περιλαμβάνει απίστευτες σκηνές στο σπίτι του. Συνεντεύξεις από τα σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Σίντι Κρόφορντ, Τατιάνα Πάτιτζ και Λίντα Εβανγκελίστα. Όλες συμμετείχαν στο επικό πλέον βίντεο κλιπ του τραγουδιού Freedom το 1990.

Επιπλέον, υπάρχουν συνεντεύξεις από μερικούς διάσημους φίλους του τραγουδιού όπως του Στίβι Γουόντερ, Έλτον Τζον και Ρίκι Ζερβέ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις