Παρασκευή, 6 Σεπτ.
34oC Αθήνα

Τζόρτζια: Με ναρκομανή μητέρα και κακοποιητή πατέρα μεγάλωσε ο 14χρονος μακελάρης – Τους επισκέπτονταν κοινωνικοί λειτουργοί

Τζόρτζια: Με ναρκομανή μητέρα και κακοποιητή πατέρα μεγάλωσε ο 14χρονος μακελάρης – Τους επισκέπτονταν κοινωνικοί λειτουργοί

Σε ένα σπίτι παραμελημένο μεγάλωσε ο 14χρονος Κολτ Γκρέι, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία δύο συμμαθητών και δύο δασκάλων σε σχολείο της Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Το σπίτι του Κολτ Γκρέι που αφαίρεσε τη ζωή 4 ανθρώπων της Τζόρτζια επισκέπτονταν σε τακτική βάση η αστυνομία και οι κοινωνικοί λειτουργοί σύμφωνα με όσα είπε στην Νew York Post μία γείτονας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η μητέρα του 14χρονου, η Marcee 43 ετών έχει φάκελο με συλλήψεις και ιστορικό χρήσης ναρκωτικών και ενδοοικογενειακής βίας. Από την άλλη ο πατέρας του Κόλιν, 54 ετών, του αγόρασε ένα τουφέκι AR-15 ως δώρο Χριστουγέννων με το οποίο ο 14χρονος διέπραξε τις δολοφονίες. Πλέον αντιμετωπίζει μια σειρά από κατηγορίες.

Όπως είπε η Λόρεν Βίκερς, που ζούσε στο Τζέφερσον της Τζόρτζια, υπήρχαν αμέσως προβλήματα με το που μετακόμισε εκεί η οικογένεια Γκρέι στην περιοχή το 2022. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το μικρότερο παιδί ερχόταν στην πίσω αυλή της και της ζητούσε φαγητό.

`

«Υπήρχαν νύχτες που η μαμά έκλεινε τον ίδιο και την αδερφή του έξω από το σπίτι. Χτυπούσαν την πίσω πόρτα κι απλά ούρλιαζαν «Μαμά! μαμά! μαμά!» και ‘εκλαιγαν. Ήταν απολύτως καταστροφικό», είπε. «Δεν είχαν καθαρά ρούχα, δεν υπερβάλλω. Ήταν συνεχής κατάχρηση. Είναι πολύ, πολύ λυπηρό».

Από την άλλη ο παππούς του Γκρέι (πατέρας της μητέρας του) ανέφερε ότι ήταν «απλώς ένα καλό παιδί που ζούσε σε ένα περιβάλλον εχθρικό. Ο μπαμπάς του τον κακοποιούσε εννοώ, δεν μιλάω για σωματικά, αλλά για ουρλιαχτά και ουρλιαχτά, και έκανε το ίδιο πράγμα στην κόρη μου».

REUTERS/Elijah Nouvelage

Η μητέρα του Macree έχει βεβαρυμμένο ιστορικό με ενδοοικογενειακή βία, κατοχή ναρκωτικών, υλικές ζημιές και διάφορες παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας οδήγησης υπό την επήρεια.

Και δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Είχε κατηγορηθεί για αστική απάτη για την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και φυλακίστηκε στην κομητεία Ben Hill τον περασμένο Απρίλιο. Αργότερα έφυγε από το σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους γείτονές της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις