Πέμπτη, 8 Αυγ.
34oC Αθήνα

Αποκαλύψεις για την Τζούντι Γκάρλαντ: Διασκέδαζε με λεσβιακό σεξ και είχε αυτοπυρποληθεί!

Αποκαλύψεις για την Τζούντι Γκάρλαντ: Διασκέδαζε με λεσβιακό σεξ και είχε αυτοπυρποληθεί!

Ο άνθρωπος που έγινε σκιά και μάνατζερ της Τζούντι Γκάρλαντ λύνει τη σιωπή της 46 χρόνια μετά τον θάνατο της διάσημης ηθοποιού.

Η Stevie Phillips την περιγράφει ως μια απαιτητική και εξαιρετικά ταλαντούχο τοξικομανή που κατέβαζε κοκτέιλ χαπιών με αλκοόλ.

Όχι μόνο, όπως αποκαλύπτει, αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί 2 φορές, αλλά επιχείρησε να σκοτώσει τη μάνατζέρ της με ναρκωτικά.

“Θα σας παρουσιάσω μια γυναίκα το μυαλό της οποίας καταστράφηκε από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και το αλκοόλ”, γράφει στο “Judy & Liza & Robert & Freddie & David & Sue”.

Αυτοπυρπλολήθηκε πρώτη φορά μπροστά στα μάτια της το 1961 στο ξενοδοχείο Plaza στη Νέα Υόρκη, ενώ άλλη φορά είχε κόψει τον καρπό της και την κοιτούσε χαμογελώντας ένω έτρεχε το αίμα.

“Πήρε ένα κουτάκι σπίρτα, άναψε ένα και έβαλε φωτιά στο νυχτικό της. Εμφανίστηκε μια μικρή φλόγα. Άρπαξα κουβέρτες για να σβήσω τη φλόγα.

Κοίταξε το ελαφρά καμμένο πόδι της πριν σηκωθεί από το κρεβάτι για να πάει στο μπάνιο. Το μόνο που είπε ήταν “καλύτερα να φοράω καλσόν”.

Μια ακόμα στιγμή που θυμάται έντονα ήταν επίσης το 1961, τη νύχτα του σόου τους στο Boston Garden, όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να αλλάξει κουστούμι.

Μιλούσε στην Τζούντι Γκάρλαντ για τις βλεφαρίδες όταν ξαφνικά έκοψε τον αριστερό της καρπό. Το αίμα της λέρωσε τη στολή της.

“Τα χέρια μου, τα μαλλιά μου. Στάθηκα εκεί τρομοκρατημένη. Αυτό ήταν το φυσιολογικό της. Αυτή ήταν”.

Κατάλαβε πως αυτά τα περιστατικά ήταν ένας τρόπος χειραγώγησης. Πήρε την προσοχή που λαχταρούσε από τη μάνατζέρ της και τον παντρεμένο εραστή της David Begelman που της έλεγε πως θα αφήσει τη γυναίκα του.

Είχε ανάγκη να είναι με κάποιον που την αγαπά για αυτό που είναι και όχι μόνο για το ταλέντο της, ενώ ποτέ δεν ένιωσε όμορφη ή ελκυστική.

“Είχε επιτρέψει στις εμπειρίες της ζωής της να την κάνουν δυστυχισμένη και συχνά κακιασμένη. Το μόνο πράγμα που της είχε απομείνει ήταν το ταλέντο της”.

Σε μια από τις ατελείωτες βόλτες με τη λιμουζίνα, πέρασε το χέρι της πίσω από την πλάτη του καθίσματος και το έβαλε στο γόνατο της μάνατζέρ της.

“Όταν το αυτοκίνητο επιτάχυνε, το έβαλε στον καβάλο μου και κοιτούσε μπροστά. Ξαφνικά γύρισε και μου χαμογέλασε.

Σταμάτησα να αναπνέω. Βρήκα το θάρρος και γύρισα προς το μέρος της. “Πάρε μια ακόμα ανάσα και πες κάτι” είπα στον εαυτό μου.


Ενώ ο θαυμασμός της για τη διάσημη ηθοποιό είχε εξατμιστεί, συνέχισε να εργάζεται για εκείνη τέσσερα ακόμα χρόνια.

Η Τζούντι Γκάρλαντ ήταν η τρίτη της πελάτισσα και έγινε η σταθερή συντροφιά της επειδή μισούσε το να είναι μόνη της.

“Οργάνωνα τα πάντα. Η Τζούντι δεν ήταν εύκολος άνθρωπος. Ήταν η βασίλισσα της τραγωδίας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στους οποίους οφείλω πολλά και στην Τζούντι τα περισσότερα.

Έγινε η καλύτερη δασκάλα μου. Μου έδωσε την πανοπλία να αντιμετωπίσω τον κόσμο”.

Έγινε μάνατζερ στο Creative Management Associates (CMA) αφότου έφυγε από την Τζούντι Γκάρλαντ και πρώτη της πελάτισσα ήταν η Λίζα Μινέλι.

“Είχε αρχίσει να πίνει και οι φήμες οργίαζαν πως κάνει χρήση κοκαΐνης. Έγινε εξαρτημένη και ο εθισμός της ήταν ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή της”.

Όταν κάποια στιγμή την απέλυψε, ανέλαβε πελάτες όπως ο Robert Redford, o Peter Sellers, o David Bowie και η Barbra Streisand.



Πηγή:
Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε