Παρασκευή, 4 Οκτ.
28oC Αθήνα

Βασιλιάς Κάρολος: Ευδιάθετος και χαμογελαστός ξεδιπλώνει το ταλέντο του στον χορό των Σαμόα

(Photo by Adrian Dennis - WPA Pool/Getty Images)
(Photo by Adrian Dennis - WPA Pool/Getty Images)

Το ταλέντο του στο χορό και ιδιαίτερα στον χορό των Σαμόα ξεδίπλωσε ο βασιλιάς Κάρολος.

Ο βασιλιάς Κάρολος συμμετείχε σε ένα χορό των Σαμόα, κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης για τον εορτασμό της διασποράς της Κοινοπολιτείας στο παλάτι του Σεντ Τζέιμς.

Ο μονάρχης, που έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά την μάχη με τον καρκίνο, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει μερικές χορευτικές κινήσεις πριν από το ταξίδι του στη Σαμόα που θα γίνει αργότερα τον Οκτώβριο. 

Κρατώντας ένα ποτήρι στο χέρι ο Κάρολος μιλούσε με έναν Σαμοάνο, μέλος της ομάδας χορού που είχε πάει στην εκδήλωση για να χορέψει παραδοσιακούς χορούς.

Ο χορευτής και πρώην Σαμοανός επαγγελματίας παίκτης ράγκμπι Freddie Tuilagi ζήτησε από τον βασιλιά να χορέψει. Ο Κάρολος αποδέχτηκε το κάλεσμα, αφού πρώτα άφησε το ποτήρι του και ξεκίνησε το χορό.

«Είπα στον βασιλιά ότι θα χορέψω για εσάς – όταν πάτε στη Σαμόα, έτσι θα χορεύουν», δήλωσε ο Tuilagi μετά την παράσταση. Όταν του ζητήθηκε να αξιολογήσει τις χορευτικές ικανότητες του βασιλιά, ο Tuilagi απάντησε: «Ωραία. Έχει τις κινήσεις».

Ο βασιλιάς ήταν μαζί με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα σε μια δεξίωση που προηγήθηκε της συνάντησης των αρχηγών κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας (CHOGM) στη Σαμόα.

Τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η βασίλισσα Καμίλα, 77 ετών, θα επισκεφθούν τη Σαμόα για την CHOGM, καθώς και θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ωκεανία.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις