Πέμπτη, 12 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Βασιλιάς Κάρολος: Παίκτριες ράγκμπι όρμησαν στην αγκαλιά του

Βασιλιάς Κάρολος: Παίκτριες ράγκμπι όρμησαν στην αγκαλιά του
Φωτογραφία Reuters - Aaron Chown

«Επίθεση» αγάπης δέχθηκε ο βασιλιάς Κάρολος μέσα στο παλάτι Μπάκιγχαμ χθες το βράδυ (11.09.2024) όταν παίκτριες ράγκμπι από τη Νέα Ζηλανδία ξεκίνησαν να τον αγκαλιάζουν.

Ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος υποδέχθηκε στο σπίτι του την γυναικεία ομάδα ράγκμπι «Black Ferns» που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την βρετανική ομάδα «Red Roses».

Αφού μίλησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας, τον Mark Robinson, ο βασιλιάς Κάρολος βγήκε από το δωμάτιο και κατευθύνθηκε προς το «Bow Room».

Εκεί συνάντησε τις παίκτριες της ομάδας ράγκμπι με μία 25χρονη αθλήτρια να τον ρωτάει αν μπορούνε να έχουνε μία αγκαλιά.

«Ναι», απάντησε ο βασιλιάς Κάρολος και οι παίκτριες έτρεξαν κατά πάνω του.

Ο βασιλιάς Κάρολος που βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη μέσα σε στις γυναικείες αγκαλιές, ξέσπασε στα γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Οι παίκτριες πάνω στον ενθουσιασμό τους δεν μπόρεσαν να χάσουν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν το πιο διάσημο πρόσωπο της Βρετανίας αν και οι σωματικές επαφές σε βασιλικά πρόσωπα δεν συνηθίζονται.

Ο βασιλιάς Κάρολος στη συνέχεια ενημέρωσε την ομάδα πως όταν εκείνος έπαιζε ράγκμπι είχε τη θέση «back row».

Οι παίκτριες τότε αφουγκράστηκαν τον σκληρό αγώνα που έδινε ως αθλητής αφού η συγκεκριμένη θέση είναι αρκετά δύσκολη στην περίπτωση που καταρρεύσει το scrum.

Ο βασιλιάς δεν παρέλειψε να βγάλει και selfie με ολόκληρη την ομάδα.

Στη συνέχεια δικαιολογήθηκε που μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει επισκεφθεί την Αυστραλία, μιας και οι γιατροί του το απαγόρευσαν λόγω του αγώνα που δίνει με τον καρκίνο.

Μετά την επική συνάντηση, ο βασιλιάς Κάρολος έλαβε δύο δώρα, μία φανέλα των Black Ferns υπογεγραμμένη από την ομάδα και ένα ξύλινο waka, ένα παραδοσιακό σκάφος των Μαορί με χαραγμένο τη νεοζηλανδική παροιμία: «Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».

«Δεν είμαι σίγουρος ότι το αξίζω αυτό», είπε στην ομάδα.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα πρόκειται να επισκεφθούν την Αυστραλία τον Οκτώβριο.

Αυτό το ταξίδι είναι το πρώτο που θα κάνει σε βασίλειο της Κοινοπολιτείας, από τότε που ανέβηκε στον θρόνο, πριν από δύο χρόνια.

Φωτογραφίες Reuters – Aaron Chown

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις