Site icon NewsIT

Βασιλιάς Κάρολος: Το νέο ξέσπασμα και η ψύχραιμη αντίδραση της Καμίλα

14.09.2022 | 08:59
Βασιλιάς Κάρολος: Το νέο ξέσπασμα και η ψύχραιμη αντίδραση της Καμίλα

Ένας άνθρωπος σε μεγάλη ηλικία, που έχει χάσει μόλις μερικές μέρες τη μητέρα του και καλείται να τηρήσει το αυστηρό πρωτόκολλο εν μέσω της θλίψης του. Ο βασιλιάς Κάρολος είναι αυτός και ίσως σε όλα τα παραπάνω να οφείλεται το δεύτερο δημόσιο ξέσπασμά του και αυτή τη φορά εξαιτίας μιας… υπογραφής! «Πυροσβέστης» η Καμίλα.

Ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας κάνει περιοδεία στο βασίλειό του καθώς ανέλαβε τα καθήκοντά του μετά το θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ. Την Τρίτη (13.09.2022), πριν επιστρέψει στο Λονδίνο, ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα βρέθηκαν στη Βόρεια Ιρλανδία.

Καθώς το βασιλικό ζεύγος επισκέφτηκε το κάστρο του Χίλσμπορο, ο βασιλιάς Κάρολος έπρεπε να υπογράψει για την επίσκεψή του. Αφού πρώτα… μπέρδεψε την ημερομηνία και αντί για 13 Σεπτεμβρίου έβαλε 12, «Θεέ μου, το μισώ αυτό», λέει όταν η Καμίλα του λέει πως και νωρίτερα, είχε κάνει το ίδιο λάθος.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος της οργής του.

Καθώς δίνει την πένα στην Καμίλα για να υπογράψει κι εκείνη, η βασιλική σύζυγος παρατηρεί πως η πένα που του έδωσαν, έσταζε και του είχε λερώσει τα χέρια. «Κοίτα, πάει παντού, περίμενε» λέει η Καμίλα, με τον βασιλιά της Βρετανίας και εξοργίζεται! «Δεν το μπορώ αυτό το αναθεματισμένο πράγμα» λέει ο Κάρολος καθώς πασχίζει να σκουπίσει τα χέρια του, με την Καμίλα να διατηρεί την ψυχραιμία της, ζητά από τους βοηθούς μια δεύτερη πέρα και κάθεται να υπογράψει.

'I can't bear this bloody thing': King Charles gets frustrated with leaky pen

Είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες και αφού ο Κάρολος έγινε βασιλιάς που χάνει σε μια τέτοια περίσταση την ψυχραιμία του. Την ημέρα της επίσημης ανακήρυξής του σε βασιλιά, ο Κάρολος έπρεπε να υπογράψει την ιστορική διακήρυξη. Αλλά το τραπέζι ήταν μικρό, το έγγραφο μεγάλο, το μελανοδοχείο (δώρο των γιών του) τον εμπόδιζε και η οργισμένη κίνησή του σε βοηθούς του να το πάρουν, έγινε… viral.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version