Τετάρτη, 4 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Βασιλιάς Κάρολος: Το update της Καμίλα για την υγεία του – «Πάει πολύ καλά»

Βασιλιάς Κάρολος: Το update της Καμίλα για την υγεία του – «Πάει πολύ καλά»
Reuters

Η βασίλισσα Καμίλα μοιράστηκε μια σπάνια ενημέρωση για την υγεία του συζύγου της, βασιλιά Καρόλου που συνεχίζει την θεραπεία του για τον καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε νέο κέντρο για τον καρκίνο στο Royal United Hospital στο Bath, η Καμίλα ρωτήθηκε για τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τη νόσο. 

«Πάει πολύ καλά» απάντησε η Καμίλα όταν ρωτήθηκε από μία εργαζόμενη πώς είναι ο βασιλιάς Κάρολος που διαγνώστηκε με καρκίνο τον Φεβρουάριο.

Ο Κάρολος μένει στο Μπαλμόραλ από τις 19.08.2024, αφού ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Σκωτία. Μαζί του βρίσκονται αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της νύφης του Κέιτ Μίντλετον, η οποία υποβάλλεται στη δική της θεραπεία για τον καρκίνο.

Η τελευταία φορά που το Μπάκιγχαμ παρείχε επίσημη ενημέρωση για την υγεία του βασιλιά Καρόλου ήταν τον Απρίλιο, όταν ανακοίνωσε ότι θα επέστρεφε στις δημόσιες υποχρεώσεις του, αλλά η θεραπεία του συνεχίζεται.

Ο εκπρόσωπος είχε δηλώσει ότι είναι «πολύ ενθαρρυμένοι από την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής και παραμένουν θετικοί για τη συνεχιζόμενη ανάρρωση του βασιλιά».

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις