Τετάρτη, 7 Αυγ.
32oC Αθήνα

Βασιλικά… “καντήλια”: Βγάλε τη γ@μ@μ@νη τη φωτογραφία

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Μεγάλος άνθρωπος είναι, λογικό να χάσει την υπομονή του. Μόνο για κακή τύχη του πρίγκιπα Φίλιππου, του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, όταν είπε την απαγορευμένη λέξη που αρχίζει από F, καταγράφηκε σε video!

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, μαζί με τον εγγονό του πρίγκιππα Γουίλιαμ κι άλλους εν ενεργεία ή βετεράνους στρατιωτικούς έπρεπε να βγάλουν μια οικογενειακή φωτογραφία στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 75 ετών από τη Μάχη της Βρετανίας.

Φόρεσαν όλοι της ραφ στολές τους, τα παράσημά τους και πήραν τις θέσεις τους. Μόνο που ο φωτογράφος καθυστερούσε. Και αυτό εκνεύρισε τον υπερήλικα σύζυγο της Βασίλισσας.

Ο 94χρονος δούκας του Εδιμβούργου φάνηκε να απορεί για την… κωλυσιεργία του φωτογράφου και αφού είχε πει αρκετές φορές “απλά βγάλτη”, τελικά του είπε “βγάλε τη γ@μ@μ@ν@ τη φωτογραφία!’.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο. Όσοι ήταν παρόντες, όμως, γέλασαν όταν άκουσαν τον πρίγκιπα Φίλιππο να λέει την… “κακιά” λεξούλα!

Νωρίτερα, ο Δούκας του Εδιμβούργου και ο Δούκας του Κέμπριτζ, πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν βγει στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ για να παρακολουθήσουν μαχητικά της RAF να πετούν πάνω από το παλάτι στο πλαίσιο των εορτασμών.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε