Site icon NewsIT

Βασιλικά… μυστικά: Ποιος αποκαλεί την Ελισάβετ Gan – Gan (VIDEO)

19.03.2016 | 18:45
Φωτογραφία: EPA

Φωτογραφία: EPA

Μπορεί για όλους να είναι η βασίλισσα της Βρετανίας, μπορεί όλοι να πρέπει να της απευθύνουν το λόγο αποκαλώντας την Μεγαλειοτάτη αλλά για κάποιους το πρωτόκολλο δεν ισχύει. Για έναν βασικά: τον δισέγγονό της πρίγκιπα Γεώργιο.

Ο μικρός πρίγκιπας που έχει κλέψει τις καρδιές των Βρετανών είναι πολύ μικρός για να καταλαβαίνει από πρωτόκολλο. Και αποκαλεί την βασίλισσα Ελισάβετ “Gan – Gan”. Το αποκάλυψε η μητέρα του, δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κάθριν. Ή κατά… κόσμον, Κέιτ Μίντλετον.

Για εκείνον δεν είναι η βασίλισσα της Βρετανίας ή η… επικεφαλής του κράτους αλλά η προ-γιαγιά του και την αποκαλεί Gan – Gan. Μάλιστα, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ αφήνει πάντα μικρά δωράκια για τον Τζορτζ και την αδερφή του, Σάρλοτ, στα δωμάτιά τους, όταν τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον μένουν μαζί της.

Οι… βασιλικές αποκαλύψεις από τη δούκισσα Κάθριν έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο πλαίσιο δίωρου ντοκιμαντέρ για τη βασίλισσα Ελισάβετ που ετοιμάζει το ITV με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 ετών της Ελισάβετ (τα συμπληρώνει στις 21 Απριλίου) και το οποίο φέρει τον τίτλο “Η Βασίλισσα μας στα 90”.

Η Κέιτ Μίντλετον αποκαλύπτει πόσο υποστηρικτική ήταν όταν επισκέφτηκαν μαζί το Λέστερ, ενώ μιλά και για την κόρη της, Σάρλοτ. «Η Βασίλισσα ήταν ενθουσιασμένη που ήταν κοριτσάκι, νομίζω όταν επιστρέψαμε στο παλάτι του Κένσινγκτον ήταν μια από τους πρώτους που μας επισκέφθηκαν».

Οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ πέρασαν σχεδόν δυο χρόνια καταγράφοντας στιγμές από την καθημερινότητα της βασίλισσας, από τις εβδομαδιαίες συναντήσεις της με τον πρωθυπουργό της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον μέχρι τη στιγμή που ταΐζει καρότα τα άλογά της. Έχουν καταγράψει και το… χιούμορ της βασίλισσας. Λίγο πριν φτάσει σε δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με τη συμμετοχή 600 διπλωματών, η βασίλισσα ακούγεται να λέει: «φαντάζεστε να ανοίξουμε την πόρτα και να μην είναι κανείς εκεί;».

Πηγή:Telegraph

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version