Δευτέρα, 8 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Βασιλικοί γάμοι γεμάτοι παρατράγουδα – Οι γκάφες και οι ατυχίες

Βασιλικοί γάμοι γεμάτοι παρατράγουδα – Οι γκάφες και οι ατυχίες

Κι όμως πολλοί γνωστοί βασιλικοί γάμοι δεν ολοκληρώθηκαν αναίμακτα. Οι γκάφες και τα παρατράγουδα είναι πολλά και έχουν καταγραφεί στην ιστορία.

Για παράδειγμα στον γάμο της Βασίλισσας Ελισάβετ με τον Δούκα του Εδιμβούργου το πρωί της ίδιας μέρας έσπασε η τιάρα που θα φορούσε. Και έσπασε στα χέρια της κομμώτριάς της. Την έφτιαξε ειδικός αφού την μετέφεραν στα χέρια του συνοδεία ισχυρής δύναμης της αστυνομίας. Ο Πρίγκιπας Κάρολος τα έκανε μαντάρα στους όρκους του απέναντι στην Νταιάνα. Κανείς δεν το εξέλαβε ως σημάδι. Και η Νταιάνα όμως τα πήγε χάλια. Αποκάλεσε τον Κάρολο με τα λάθος ονόματα. Ενώ έπρεπε να τον αποκαλέσει Κάρολο – Φίλιππο, τον αποκάλεσε Φίλιππο – Κάρολο – Άρθουρ – Γεώργιο.

Επίσης, η Νταιάνα είχε φριχτό πονοκέφαλο κατά την διάρκεια όλου του γάμου. Κι αυτό γιατί φορούσε την τιάρα της οικογένειας Σπένσερ που ήταν να τα λέμε αυτά, λίγο βαριά… Ένιωσε καλύτερα στο πάρτι που έγινε μετά όταν την έβγαλε από το κεφάλι της. Το παρανυφάκι της Νταιάνα σκόνταψε πάνω στο νυφικό και έπεσε και φυσικά έβαλε τα κλάματα. Έκλαιγε γοερά. Ήταν μόλις πέντε ετών…

Το νυφικό της Νταιάνα ήταν μέσα στην “τσαλάκα”. Παρότι είναι το νυφικό που έχει αντιγραφεί όσο κανένα άλλο, το ύφασμά του δεν προσφερόταν για στρίμωγμα στις άμαξες….

Στον γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ ο Πρίγκιπας δεν μπορούσε με τίποτα να της φορέσει στο δάχτυλο το δαχτυλίδι της. Ο ίδιος δεν ήθελε δαχτυλίδι αλλά η Κέιτ επέμενε. Το έφτιαξαν όμως ένα νούμερο μικρότερο για να μην φεύγει από το δάχτυλό της… Ο Γουίλιαμ ήταν άυπνος στον γάμο του. Λέγεται ότι κοιμήθηκε μόνο 30 λεπτά. Και όλοι τον είδαμε στην τελετή να χασμουριέται ουκ ολίγες φορές…

Το δε φιλί στο μπαλκόνι που έδειχνε την αιώνια αγάπη τους καταστράφηκε από την μικρή Λουίζ την παράνυφο κόρη του Έντουαρντ και της Σόφι που εμφανώς έδειχνε να βαριέται την ζωή της.

Επίσης, ένα άλογο πέταξε κάτω τον αναβάτη του κατά την διάρκεια της γαμήλιας πομπής. Κάτι το τρόμαξε…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις