Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό της στο Μπαλμόραλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πηγαίνουν στη Σκωτία και στο Παλάτι του Μπαλμόραλ, σύμφωνα με το BBC, γιατί υπάρχουν έντονες ανησυχίες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ αφού το Παλάτι του Μπάκιγχαμ (8.9.2022) ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ταξιδεύουν για το Παλάτι του Μπαλμόραλ, εκεί όπου βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εκτός της Κέιτ Μίντλετον.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που πλέον ζουν στις ΗΠΑ, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για διάφορες εκδηλώσεις που πρέπει να παραστούν ενώ έκαναν και ένα πέρασμα από τη Γερμανία για τους Αγώνες Invictus.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το ζευγάρι μεταβαίνει στο Μπαλμόραλ, μετά τα όσα συνέβησαν μεταξύ των ίδιων και της βασιλικής οικογένειας, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από αυτή και να ζήσουν στις ΗΠΑ, όταν έγινε δηλαδή το λεγόμενο «Megxit».

Λόγω αρκετών… διαφωνιών μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας και των κακών σχέσεων που είχαν ο Χάρι και η Μέγκαν με τους υπόλοιπους, οι δυο τους ανακοίνωσαν στις 8 Ιανουαρίου του 2020 πως θα αποχωρήσουν από το Παλάτι.

harry meghan r

Από τότε, δεν εκπροσωπούν τη βασιλική οικογένεια, με πολλά από τα «άπλυτά» τους να βγαίνουν στη φόρα, για τις συζητήσεις που είχε ο Χάρι με τον αδερφό του, Γουίλιαμ, και τον πατέρα τους, Καρόλο, αλλά και τις σχέσεις της Μέγκαν με την Κέιτ και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Είχε ξεκινήσει και μεγάλη δικαστική διαμάχη με τα βρετανικά τάμπλοϊντς, για τις αποκαλύψεις που έκαναν εις βάρος της Μέγκαν Μαρκλ. Η συνέντευξη τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. 

Όμως, δύο χρόνια μετά, οι σχέσεις μεταξύ Πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ και του Παλατιού, φαίνεται ότι έχουν εξομαλυνθεί, αφού παραβρέθηκαν σε αρκετούς εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, χωρίς να βρίσκονται στο πλευρό των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ ψάχνει συμμάχους στον εμπορικό πόλεμο με την Κίνα - Ανάλυση του CNN
«Για τον Αμερικανό πρόεδρο, η προσπάθεια να διαμορφώσει ένα αξιόπιστο διεθνές μέτωπο ενάντια στο Πεκίνο ίσως αποδειχθεί η πιο δύσκολη αποστολή της δεύτερης θητείας του» τονίζει το αμερικανικό δίκτυο
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε υπουργικό συμβούλιο στον Λευκό Οίκο
4 τραυματίες από την επίθεση ρωσικών drones στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές - Οι Ουκρανοί λένε ότι κατέρριψαν 56
Θραύσματα από drone προκάλεσαν επίσης ζημιές σε μια κατοικία και σε αρκετά κτίρια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν πυρκαγιές σε διαφορετικά τμήματα της ουκρανικής πρωτεύουσας
Επίθεση ρωσικών drones στο Κίεβο
Αμερικανός αξιωματούχος: Η μεταπολεμική Ουκρανία θα μπορούσε να μοιάζει με το Βερολίνο μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο – Αντί για τείχος, ο Δνείπερος
Το σενάριο διαίρεσης της Ουκρανίας έχει πέσει στο τραπέζι στο πλαίσιο μιας πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας σύμφωνα με τους «Times» που φιλοξενούν συνέντευξη του Αμερικανού απεσταλμένου Κιθ Κέλογκ
Στρατιώτες των Συμμάχων μπροστά στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη στο μεταπολεμικό Βερολίνο τον Νοέμβριο του 1945