Κόσμος

Βέλγιο: Τουρίστρια ασκεί κριτική για νοσοκομείο της Ρόδου σε τοπική εφημερίδα

Μια τουρίστρια έχασε τον σύζυγό της στη Ρόδο, όταν μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο του νησιού, μετά από ανατροπή της μηχανής (γουρούνα) που οδηγούσε, με την ίδια να ασκεί κριτική για την περίθαλψη και τα όσα συνέβησαν στο ελληνικό νησί.

Η τουρίστρια, Μπέτι Βαντεκερκόβε, έδωσε συνέντευξη στη φλαμανδική (ολλανδόφωνη) εφημερίδα του Βελγίου, «Het Nieuwsblad», και εξιστόρησε όσα συνέβησαν από την ανατροπή της μηχανής και έπειτα, ασκώντας κριτική για την επάρκεια του νοσοκομείου της Ρόδου αλλά και την περίθαλψη, προειδοποιώντας τους συμπατριώτες της για ενδεχόμενο ταξίδι στη χώρα μας, αν τους συμβεί κάτι παρόμοιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Βελγίδα αναφέρει ότι το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο μετά από μεγάλη καθυστέρηση ενώ το νοσοκομείο τους παρείχε ελλιπή περίθαλψη, με τους γιατρούς και τους νοσοκόμους να δείχνουν αδιαφορία, καταγγέλλει στην εφημερίδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι συνέβη τις τελευταίες ώρες στον Τιτανικό πριν χτυπήσει το παγόβουνο
«Διατήρησαν τα φώτα και το ρεύμα σε λειτουργία μέχρι το τέλος, για να δώσουν χρόνο στο πλήρωμα να εκτοξεύσει τις σωσίβιες λέμβους με ασφάλεια με κάποιο φως αντί για απόλυτο σκοτάδι»
Το κουφάρι του Τιτανικού βρίσκεται δυόμισι μίλια κάτω στον πυθμένα του Βόρειου Ατλαντικού