Κόσμος

Βέλγιο: Τρόμος για τον υπουργό Δικαιοσύνης – Βρέθηκαν όπλα σε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του

Φόβοι για την ασφάλεια του υπουργού Δικαιοσύνης στο Βέλγιο, Βίνσεντ Φαν Κίκερνμπορν καθώς βρέθηκαν όπλα σε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τη φλαμανδόφωνη εφημερίδα Het Laatste Niews, πυροβόλα όπλα βρέθηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο με ολλανδικές πινακίδες το οποίο εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του υπουργού στο προάστιο Κουρτρέ.

Η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου δεν επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία, έκανε λόγο όμως για «σοβαρή απειλή». Στην ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι τρία πρόσωπα συνελήφθησαν τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο στην Ολλανδία και έχει ζητηθεί η έκδοσή τους στο Βέλγιο.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ενημερώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για μια «πιθανή» απειλή σε βάρος του Κίκερνμπορν και από την προκαταρκτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι «θα έπρεπε να την πάρουν στα σοβαρά».

Ο υπουργός δεν θα συμμετάσχει σε ορισμένες προγραμματισμένες δραστηριότητες τις «επόμενες ημέρες». Η εισαγγελία δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις για την έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με την στιγμή της σύλληψης 30χρονης καθηγήτριας για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 15χρονου μαθητή στις ΗΠΑ
Η 30χρονη εκπαιδευτικός ήταν προπονήτρια ποδοσφαίρου του 15χρονου και μέντοράς του, προσθέτοντας ότι η σεξουαλική επίθεση σε βάρος του σημειώθηκε πριν να ξεκινήσουν τα μαθήματα.
Η 30χρονη καθηγήτρια που συνελήφθη
Υπάλληλος καθαριότητας στη Βραζιλία βρήκε νεογέννητο κοριτσάκι δίπλα σε κάδο σκουπιδιών - Βίντεο με τη συγκινητική στιγμή
«Θα κάνω αίτηση να την υιοθετήσω», τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο άνδρας που βρήκε το νεογέννητο - «Χρειάζεται κάποιον να της δώσει αγάπη, λίγη στοργή»
Μωρό βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην Βραζιλία
Η Άλις Γουόλτον, η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο στη λίστα του Forbes: Ξοδεύει την περιουσία της σε έργα τέχνης και άλογα
Ποια είναι μοναχοκόρη του ιδρυτή της Walmart με περιουσία 101 δισ. δολάρια - Αγόρασε το πρώτο της έργο τέχνης σε ηλικία 10 ετών για 2 δολάρια και ήταν Πικάσο
Άλις Γουόλτον