Κόσμος

Βενεζουέλα: Δύο νεκροί κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στη χώρα

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Βενεζουέλα που μετρά ήδη δύο νεκρούς. Μια γυναίκα και ένα ακόμη άτομο έχασαν τη ζωή τους στις διαδηλώσεις.

Ξεφεύγει η κατάσταση στη Βενεζουέλα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, καθώς υπάρχουν δύο νεκροί κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων στη χώρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο Sputnik πηγές της τοπικής αστυνομίας, νεκρή είναι μια 27χρονη γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμό στην καρδιά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην συνοικία Αλταμίρα του Καράκας. Ένα ακόμη άτομο σκοτώθηκε στην πολιτεία Αραγκούα.

Δεν υπάρχει ωστόσο επίσημη ενημέρωση αναφορικά με τα δύο περιστατικά. Ιατρικές πηγές από την άλλη τονίζουν πως στην στην συνοικία Τσακάο του Καράκας, τραυματίστηκαν 27 άνθρωποι. Οι αρχές του Τσακάο ωστόσο μιλούν για 13 τραυματίες.

Την Πρωτομαγιά πάντως διοργανώθηκαν συλλαλητήρια τόσο από υποστηρικτές του προέδρου Νικολάς Μαδούρο όσο και από την αντιπολίτευση με την κατάσταση να είναι έκρυθμη.

Από την άλλη η εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF Ενριέτα Φορ, ανέφερε ότι περισσότερα από 12 παιδιά τραυματίστηκαν στη διάρκεια συγκρούσεων στη Βενεζουέλα.

Πηγή: sputniknews.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Wall Street Journal: Η Ρωσία ενισχύει τα στρατεύματά της στα σύνορα με το ΝΑΤΟ – Οι ασκήσεις με το όνομα «Δύση»
Ο ρωσικός στρατός ετοιμάζεται αθόρυβα για την πιθανή σύγκρουση με στρατεύματα του ΝΑΤΟ: Αξιωματούχοι κάνουν λόγο για αύξηση στρατολογήσεων και ενίσχυση του ρωσικού εξοπλισμού
Στρατιώτης στο Κουρσκ / Φωτογραφία: Reuters 2
Το χάος του μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία μέσα από 10 φωτογραφίες - Καμία θεωρία «δεν αποκλείεται» λέει ο Ισπανός πρωθυπουργός
«Τα φώτα έσβησαν και το μετρό σταμάτησε» περιέγραφαν σαστισμένοι πολίτες ενώ πανδαιμόνιο δημιουργήθηκε σε αεροδρόμια, νοσοκομείο και στους δρόμους
Μπλακ Αουτ στη Μαδρίτη 3
Το βασιλικό πρωτόκολλο «κράτησε» την Κέιτ Μίντλετον και δεν πήγε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Το 2005, ο τότε πρίγκιπας Κάρολος πήγε επίσης μόνος του στην κηδεία του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ - παρόλο που επρόκειτο να παντρευτεί την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς την επομένη μέρα της τελετής
Κέιτ Μίντλετον: Το βασιλικό πρωτόκολλο την «κράτησε» και δεν πήγε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου 3