Κόσμος

Βενεζουέλα: Νέα παρέμβαση Τραμπ!

Ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ζητεί εκ νέου το τέλος της «βίαιης καταστολής» στη Βενεζουέλα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε εκ νέου να δοθεί ένα τέλος στη «βίαιη καταστολή» στη Βενεζουέλα, όπου ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο κάλεσε το στρατό να «πολεμήσει τους πραξικοπηματίες» μετά από νέες διαδηλώσεις εναντίον του.

Οι… προσευχές του Τραμπ για την Βενεζουέλα

«Οι προσευχές μας βρίσκονται στο λαό της Βενεζουέλας, στο δίκαιο αγώνα τους για ελευθερία», είπε σήμερα ο Τραμπ από τον κήπο του Λευκού Οίκου.

«Η βίαιη καταστολή του λαού της Βενεζουέλας πρέπει να τελειώσει και πρέπει να τελειώσει γρήγορα», πρόσθεσε. «Οι άνθρωποι πεινούν, δεν έχουν φαγητό, δεν έχουν νερό σε μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου».

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο δεν απέκλεισε την Τετάρτη μια αμερικανική στρατιωτική παρέμβαση στην Βενεζουέλα.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ερντογάν: «Αδιανόητη η ευρωπαϊκή ασφάλεια χωρίς την Τουρκία» – Ζητά ισλαμική χώρα με δικαίωμα βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
«Ως αναπόσπαστο τμήμα της Ευρώπης, θεωρούμε τη διαδικασία προσχώρησής μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως στρατηγική μας προτεραιότητα» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν