Κόσμος

Βερολίνο – Μέρκελ: Σφύζει από περηφάνεια για τη στάση των Γερμανών

H καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι είναι «πολύ περήφανη» για την «ήρεμη» αντίδραση των περισσότερων Γερμανών πολιτών μετά την επίθεση με φορτηγό που συντάραξε την Δευτέρα το βράδυ το Βερολίνο.

«Είμαι πολύ υπερήφανη τις τελευταίες αυτές ημέρες για την ηρεμία με την οποία ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αντέδρασε στην κατάσταση» τόνισε η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τους ερευνητές που έχουν αναλάβει να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον βασικό ύποπτο της επίθεσης που στοίχισε την ζωή σε 12 ανθρώπους, έναν Τυνήσιο ηλικίας 24 ετών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι συνέβη τις τελευταίες ώρες στον Τιτανικό πριν χτυπήσει το παγόβουνο
«Διατήρησαν τα φώτα και το ρεύμα σε λειτουργία μέχρι το τέλος, για να δώσουν χρόνο στο πλήρωμα να εκτοξεύσει τις σωσίβιες λέμβους με ασφάλεια με κάποιο φως αντί για απόλυτο σκοτάδι»
Το κουφάρι του Τιτανικού βρίσκεται δυόμισι μίλια κάτω στον πυθμένα του Βόρειου Ατλαντικού