Κόσμος

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε εξιτήριο το απόγευμα του Σαββάτου, από το ιδιωτικό νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Ο Μπερλουσκόνι είχε μπει στο Σαν Ραφαέλε στις 11 Μαΐου λόγω επιπλοκών οι οποίες συνδέονται με την μόλυνση από κορονοϊό, που αντιμετώπισε πριν από έξι μήνες.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης τις ημέρες αυτές έκαναν αναφορά, επίσης, σε καρδιακά προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει ο 84χρονος μεγιστάνας και πρώην πρωθυπουργός.

Αυτή την φορά ο mister tv δεν θέλησε να συναντήσει τους δημοσιογράφους και δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει την κύρια είσοδο του νοσοκομείου. Στελέχη της ιδιωτικής αυτής κλινικής δήλωσαν ότι ο Μπερλουσκόνι έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του και «είναι σίγουρα σε φόρμα».

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά ο εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα – Περισσότερα από 590.000 παιδιά θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα
Η ανθρωπιστική και υγειονομική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει ακόμη καταστροφική παρά την εκεχειρία που συμφωνήθηκε με το Ισραήλ
Παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας περιμένουν να εμβολιαστούν για την πολιομυελίτιδα
Η στιγμή της απελευθέρωσης του έκτου ομήρου μετά από 10 χρόνια στα χέρια της Χαμάς - Βεδουίνος με ιστορικό ψυχικής νόσου που «αγαπά τη Γάζα»
«Είναι ένας φιλειρηνικός άνθρωπος που ήθελε να φτάσει στη Γάζα, αγαπάει τη Γάζα, δεν πήγε εκεί επιθετικά», δήλωσε ο πατέρας του
Η στιγμή της απελευθέρωσης του Hisham al-Sayed, συνοδεία μέλους του Ερυθρού Σταυρού