Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Βίαζε το παιδί του απ’ όταν ήταν 30 ημερών!

Βίαζε το παιδί του απ’ όταν ήταν 30 ημερών!

Βίαζε κατ εξακολούθισην το μόλις 28 μηνών παιδί του. Και δεν θα γινόταν γνωστό εάν δεν μεταφερόταν το μωρό στα επείγοντα

περιστατικά με σχισμένο έντερο και ακατάσχετη αιμοραγία!

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο μόλις 28 μηνών Αλεξάντερ, από το Σαντάνσκι της νότιας Βουλγαρίας, διακομίστηκε στα επείγοντα νοσοκομείου της Σόφιας.
  Όπως, μάλιστα, αποκαλύφθηκε στην κοινοβουλευτική επιτροπή νεότητας και αθλητισμού του βουλγαρικού κοινοβουλίου, το παιδί μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία από 30 ημερών!

 Ωστόσο, λόγω έλλειψης ικανών στοιχείων να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία του βιασμού, οι κοινωνικοί λειτουργοί δεν μπόρεσαν να πάρουν το παιδί από τον πατέρα, καθώς το περιβάλλον όπου ζούσε ήταν, φαινομενικά, καλό.

 Στις 15 Φεβρουαρίου, ωστόσο, οι αρχές αποφάσισαν να κινήσουν νομικές διαδικασίες κατά του 38χρονου πατέρα του παιδιού. Στις 17 Φεβρουαρίου, η Υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας άρχισε να διεξάγει έρευνες στην υπηρεσία προστασίας του παιδιού του Σαντάνσκι και στις 19 του ίδιου μήνα, το περιφερειακό δικαστήριο του Σαντάνσκι αποφάσισε τη σύλληψη του πατέρα, με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού.

 Ψυχολόγοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι, ο πατέρας έχει εγωκεντρική προσωπικότητα, έλλειψη συναισθημάτων, ομοφυλοφιλικές τάσεις, καθώς και τάσεις κυριαρχίας.

 Ο υπουργός Εσωτερικών, Τσβέταν Τσβετάνοφ, δήλωσε ότι, εάν η ανάλυση του χαρακτήρα του πατέρα είχε γίνει νωρίτερα από τις αρμόδιες αρχές, δεν θα είχε φτάσει η υπόθεση έως αυτό το σημείο.

 Όπως είπε, οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι γιατροί που κατά καιρούς εξέταζαν το παιδί, καθώς και οι εισαγγελικές αρχές της περιοχής, έχουν ευθύνη για το γεγονός ότι προχώρησε τόσο πολύ η υπόθεση του βιασμού του μικρού παιδιού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε