Site icon NewsIT

Video ντοκουμέντο από τη στιγμή της ληστείας στο Carlton στις Κάννες

29.11.2013 | 08:36
Video ντοκουμέντο από τη στιγμή της ληστείας στο Carlton στις Κάννες

Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και με μοναδικό «σύμμαχο» ένα όπλο με το οποίο απειλεί τους υπαλλήλους έγινε από έναν άνδρα η ληστεία των 103 εκατ. ευρώ από το ξενοδοχείο Carlton στις Κάννες.

Μπήκε, απείλησε με όπλο τους υπαλλήλους κι έφυγε. Ο δράστης της ληστείας στο ξενοδοχείο Carlton των Καννών τον περασμένο Αύγουστο μπήκε σαν κύριος κι έφυγε ακριβώς έτσι! Μέρα μεσημέρι στην Κρουαζέτ…

Αυτό φαίνεται από το video που έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική αστυνομία, με την ελπίδα πως ίσως έτσι καταφέρει να κάνει κάποια πρόοδο στις έρευνες και να εντοπίσει τους δράστες. Κυρίως, βέβαια, να εντοπίσει τα κοσμήματα αξίας 103 εκατομμυρίων ευρώ που κλάπησαν.

Στο video φαίνεται ο εκθεσιακός χώρος του ξενοδοχείου Κάρλτον στις Κάννες. Εκεί επρόκειτο να εκτεθούν τα κοσμήματα του οίκου Chopard που ανήκαν σε ισραηλινό επιχειρηματία.

Αλλά όλοι λογάριαζαν χωρίς τον άνδρα του video.

Εμφανίζεται ξαφνικά ντυμένος στα μαύρα, με ένα σκουρόχρωμο τζόκει καπέλο και μια λευκή τσάντα περασμένη χιαστί. Με ένα πιστόλι στο χέρι απειλεί τους υπαλλήλους.

Υπό την απειλή του όπλου, αναγκάζει τους τρομοκρατημένους υπαλλήλους να του δώσουν τα κοσμήματα. Και μετά, φεύγει από την μπροστινή πόρτα και βγαίνει σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους του κόσμου, στην Promenade de la Croisette, στην παραλία των Καννών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Lloyd’s: Αμοιβή 1 εκατ. ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για την ληστεία στο Carlton!

Μυστήριες ομοιότητες μεταξύ της ληστείας κοσμημάτων στις Κάννες και στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Νεα ληστεία στις Κάννες! – ΦΩΤΟ

Το νεο αμόρε του Στρος Καν με το αβυσσαλέο ντεκολτέ! – ΦΩΤΟ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version