Κόσμος

Video σοκ από τη στιγμή των πυροβολισμών στο Τορόντο

Είναι η σοκαριστική στιγμή της ένοπλης επίθεσης στο Τορόντο. Ένας μαυροφορεμένος άνδρας με καπέλο εμφανίζεται να σηκώνει όπλο και με απόλυτη ψυχραιμία να ανοίγει πυρ.

Οι πυροβολισμοί που ακολουθούν “παγώνουν” το αίμα. Τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης στην ελληνική συνοικία του Τορόντο κατέγραψε κάτοικος της περιοχής και το video δεν άργησε να κάνει το γύρο του κόσμου.

Ανέβηκε πρώτα στο Instagram και στη συνέχεια παντού.

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή της επίθεσης

toronto shooter

Τρόμος στο Τορόντο

Ένα κορίτσι είναι ανάμεσα στους τουλάχιστον εννέα τραυματίες από την ένοπλη επίθεση στην ελληνική συνοικία του Τορόντο σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες. Ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών λίγα λεπτά αφού άνοιξε πυρ κατά αθώων πολιτών.

Οι πρώτες αναφορές για πυροβολισμούς στην ελληνική συνοικία του Τορόντο ήρθαν περίπου στις 22:00 (τοπική ώρα, 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας για την Ελλάδα) σύμφωνα με το CityNews.com.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως άκουσαν ως και 25 πυροβολισμούς, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο δράστης της επίθεσης, ένας άνδρας περίπου τριάντα ετών, είναι νεκρός. Δεν έχει γίνει σαφές μέχρι τώρα σε πόσο σοβαρή κατάσταση είναι οι τραυματίες, που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της καναδικής μητρόπολης. Τραυματιοφορείς είχαν εκφράσει νωρίτερα φόβους πως ενδέχεται να υπάρχουν νεκροί.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αγνοείται ναυτικός μετά τη σύγκρουση δεξαμενόπλοιου με φορτηγό πλοίο στη Βόρεια Θάλασσα – Τεράστια ανησυχία για τη διαρροή εξαιρετικά τοξικών ουσιών
Πελώριες φλόγες, ελαφρά τραυματισμοί ανθρώπων και μία αγνώστου μεγέθους ρύπανση είναι το αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο πλοίων
Επιχείρηση για την κατάσβεση φωτιάς σε πλοίο
Απειλές Τραμπ μετά τη σύλληψη φιλοπαλαιστίνιου ηγέτη φοιτητικών κινητοποιήσεων: «Θα υπάρξουν και άλλες»
Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ανακοίνωσε τη σύλληψη του Μαχμούντ Χαλίλ, του Παλαιστίνιου φοιτητή που συμμετείχε στις περσινές φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις
Ο Ντόναλντ Τραμπ