Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Βίντεο με τη στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει δύο ποδηλάτες στο Τέξας των ΗΠΑ και πατάει τον έναν

Βίντεο με τη στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει δύο ποδηλάτες στο Τέξας των ΗΠΑ και πατάει τον έναν

Το βίντεο από το Τέξας των ΗΠΑ κάνει το γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό καταγράφεται το ατύχημα, με δύο ποδηλάτες να παρασύρονται από αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος οδηγός.

Οι ποδηλάτες κινούνται κανονικά σε δρόμο του Τέξας, όμως αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Το βίντεο δείχνει τη στιγμή του ατυχήματος. Το λευκό SUV έχει αναπτύξει ταχύτητα και ο οδηγός του δεν σταματά. Μάλιστα μετά τη διπλή παράσυρση, το όχημα πατάει τον έναν τραυματισμένο ποδηλάτη που βρίσκεται πεσμένος στον αυτοκινητόδρομο.

Στο βίντεο που κατέγραψε συνάδελφος των θυμάτων, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου του 2024, διακρίνονται οι δύο ποδηλάτες στη δεξιά πλευρά δρόμου κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Ντάλας Φορτ Γουόρθ όταν εμφανίζεται πίσω τους ένα λευκό SUV, που τους εμβολίζει.

Οι δύο ποδηλάτες σωριάζονται στο οδόστρωμα κι ο ασυνείδητος οδηγός του SUV στρίβει αριστερά, προτού περάσει με το όχημα του πάνω από τον ένα ποδηλάτη και εξαφανιστεί.

Οι δύο τραυματίες, ο 69χρονος Τόμας Γκέπερτ και η 65χρονη Ντέμπορα Ιντς, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις