Κόσμος

Βίντεο-προπαγάνδα: Βρετανός όμηρος μας “ξεναγεί” σε πόλη που κατέλαβαν οι τζιχαντιστές!

Απίστευτο βίντεο-προπαγάνδα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους, μέσω βίντεο που θυμίζει χολιγουντιανή ταινία στους δρόμους της Μοσούλης, που κατέλαβαν οι τζιχαντιστές.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος, Τζον Κάντλι, όμηρος των τζιχαντιστών από το 2012 έχει εμφανιστεί και παλαιότερα σε βίντεο και φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Αυτή τη φοράα, όμως. δεν φοράει την πορτοκαλί στολή, αλλά μας… ξεναγεί στους δρόμους της πόλης που κατέλαβαν οι τζιχαντιστές.
Περιγράφει μάλιστα την… ευημερία που επικρατεί στην περιοχή της Μοσούλης, “χάρη στη διοίκηση των τζιχαντιστών”.
Όπως αναφέρει σε άνα σημείο του βίντεο, “τα ΜΜΕ περιγράφουν τη ζωή στο Ισλαμικό Κράτος σαν να πρόκειται για μία κοινωνία σε κατάθλιψη”, όπως σημειώνει, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, παρουσιάζοντας μάλίστα μία πόλη η οποία σφύζει από ζωή με καταστήματα και δεκάδες ανθρώπους να περπατούν στους δρόμους της ιρακινής πόλης.
Δείτε το βίντεο:

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ ανακαλούν το διαβατήριο του πρώην προέδρου της Κόστα Ρίκα και βραβευμένου με Νόμπελ Ειρήνης, Όσκαρ Άριας
Ο ακριβής λόγος δεν έχει διευκρινιστεί, όμως ο 84χρονος Άριας έχει επικρίνει ανοικτά τις πολιτικές των απελάσεων μεταναστών και των δασμών που έχει υιοθετήσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
Ο πρώην πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, Όσκαρ Άριας
Η χούντα της Μιανμάρ ανακοίνωσε προσωρινή κατάπαυση του πυρός έως τις 22 Απριλίου λόγω του φονικού σεισμού
Η κατάπαυση του πυρός έχει «στόχο την επιτάχυνση των προσπαθειών ανακούφισης και ανοικοδόμησης και τη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας» μετά τον σεισμό της Παρασκευής
Καταστροφές σε κτίριο στη Μιανμάρ, μετά τον σεισμό