Παρασκευή, 18 Οκτ.
19oC Αθήνα

Βλάντιμιρ Πούτιν: Η μυστηριώδης φαγούρα σε live μετάδοση προκαλεί νέα ερωτηματικά για την υγεία του

Βλάντιμιρ Πούτιν: Η μυστηριώδης φαγούρα σε live μετάδοση προκαλεί νέα ερωτηματικά για την υγεία του

Και οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν φαγούρα! Ή μήπως η περίπτωση του Βλάντιμιρ Πούτιν, κρύβει και κάποια μυστηριώδη ασθένεια;

Αυτό πάντως που προκάλεσε αίσθηση, είναι ότι ο Ρώσος ηγέτης Βλάντιμιρ Πούτιν καταγράφηκε κατά τη διάρκεια live μετάδοσης, να ξύνει επανειλημμένα το πρόσωπό του, σε ταξίδι του έξω από τη Μόσχα, μία ημέρα αφότου το Κρεμλίνο διαβεβαίωσε ότι είναι υγιής, παρά την αποκάλυψη ότι είχε υποβληθεί σε πολλαπλές εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Σε μια προσπάθεια να αποδείξει την ισχυρή υγεία του, ο Πούτιν εμφανίστηκε ενώπιον πλήθους το βράδυ της Πέμπτης (17.10.2024) στη ρωσική πόλη Ούφα, καθώς επισκέφθηκε το νέο κέντρο ξιφασκίας.

Ωστόσο, πλάνα από τη συνάντηση του Πούτιν με αθλητικούς αξιωματούχους τον δείχνουν να τρίβει και να ξύνει επανειλημμένα το πρόσωπό του και το πίσω μέρος του λαιμού του.

Ο Ρώσος – ο οποίος πιστεύεται ότι έχει υποβληθεί σε θεραπείες μπότοξ για να καλύψει την ηλικία του – είχε εμφανιστεί να αντιμετωπίζει παρόμοιες φαγούρες μια μέρα νωρίτερα στη Μόσχα.

Αυτό συνέβη αφότου το Κρεμλίνο επέμεινε ότι δεν υπήρχε τίποτα το ασυνήθιστο με την υγεία του Πούτιν, καθώς ο Ρώσος πρόεδρος αποκάλυψε ότι έκανε «όλα τα είδη των τακτικών εξετάσεων» σε κορυφαίο νοσοκομείο της Μόσχας.

Τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν αργότερα ότι δεν είχε «κανένα πρόβλημα υγείας» και ο εκπρόσωπός του δήλωσε ότι οι συνεδρίες στο νοσοκομείο ήταν «ρουτίνας».

Ο λόγος για τις μυστηριώδεις φαγούρες δεν ήταν σαφής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις