Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Βλαντιμίρ Πούτιν: Ο Ρώσος πρόεδρος ποζάρει με αεροσυνοδούς ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία

Βλαντιμίρ Πούτιν: Ο Ρώσος πρόεδρος ποζάρει με αεροσυνοδούς ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν με αεροσυνοδούς, μετά από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη σχολή πιλότων της αεροπορικής εταιρείας «Aeroflot» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, επισκέφθηκε την σχολή πιλότων της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας, κάθισε στο ίδιο τραπέζι με 20 αεροσυνοδούς και συζήτησε μαζί τους. Η συνάντηση έγινε την ώρα που η «Aeroflot» ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλες τις διεθνείς πτήσεις -εκτός της Λευκορωσία- κάτι που στοιχίζει εκατομμύρια ευρώ στην ρωσική αεροπορική εταιρεία. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μάλιστα έσπευσε να εξηγήσει στις αεροσυνοδούς γιατί γίνεται ο πόλεμος ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και απειλητικά μηνύματα κατά της Δύσης.

Μεταξύ άλλων, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία ζητά την αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας και ότι θέλει η χώρα να «αποναζιστικοποιηθεί» και να έχει ουδέτερο καθεστώς, λέγοντας πως «εμείς δεν κάνουμε ήρωες αυτούς που συνεργάζονται με τους Ναζί». Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά πως στην Ουκρανία οι «νεοναζί κρύβονται πίσω από τους αμάχους»

Στο τέλος της επίσκεψής του ο Ρώσος πρόεδρος, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και με τις αεροσυνοδούς της «Aeroflot». 

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε βίντεο:

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις