Site icon NewsIT

Βόρεια Κορέα προς ΗΠΑ: Θα σας κάνουμε στάχτη! Απειλεί με επιθέσεις σε Λευκό Οίκο και Πεντάγωνο (VIDEO)

02.04.2016 | 20:34
Βόρεια Κορέα προς ΗΠΑ: Θα σας κάνουμε στάχτη! Απειλεί με επιθέσεις σε Λευκό Οίκο και Πεντάγωνο (VIDEO)

Να... εξαφανίσει τις ΗΠΑ από τον παγκόσμιο χάρτη θέλει η Βόρεια Κορέα, που απειλεί με επιθέσεις χειρότερες από εκείνες της Αλ Κάιντα στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001! Και όπως διαμηνύει μέσα από την κρατική εφημερίδα, τα όπλα της έχουν στόχο τον Λευκό Οίκο και το Πεντάγωνο.

«Αν τρία επιβατικά αεροπλάνα μπορούν να γονατίσουν μια χώρα, τα όπλα μας μπορούν να την αφανίσουν από τον παγκόσμιο χάρτη» είναι το… μήνυμα που στέλνει η Βόρεια Κορέα.

Όπως γράφει η εφημερίδα του καθεστώτος του Κιμ Γιονγκ Ουν «τρία επιβατικά αεροπλάνα επιτέθηκαν πριν 15 χρόνια (σ.σ. 11η Σεπτεμβίου) με αποτέλεσμα το θάνατο 3.000 ανθρώπων και έκαναν εφιάλτη τη ζωή στις ΗΠΑ. Έτσι, το ξέσπασμα της τελικής μας επίθεσης θα αφανίσει τη χώρα από την ιστορία, μην αφήνοντάς τους χρόνο να μετανιώσουν ή να έχουν εφιάλτες».

Μάλιστα, το άρθρο διαμηνύει πως το υπερσύγχρονο αμυντικό σύστημα των ΗΠΑ, αυτό που την προστατεύει από πυραυλικές επιθέσεις, δεν θα σώσει τη χώρα από τα όπλα της Βόρειας Κορέας. Και στο site της κρατικής εφημερίδας υπάρχει ένα video που δείχνει πυραύλους να χτυπούν αμερικανικό αεροπλανοφόρο και τον Λευκό Οίκο!

«Οι δικές μας βόμβες υδρογόνου είναι μεγαλύτερες από εκείνες που είχε φτιάξει η Σοβιετική Ένωση» καυχιέται η εφημερίδα του Κιμ Γιονγκ Ούν. Και συνεχίζει περιγράφοντας μια φρικιαστική στιγμή: «Αν αυτή η βόμβα τοποθετούνταν σε έναν βαλλιστικό πύραυλο και έπεφτε στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, όλοι οι κάτοικοι εκεί θα πέθαναν αμέσως και η πόλη θα γινόταν στάχτη». Και δεν σταματά εκεί: έχει φτιάξει φωτογραφία με τη στιγμή της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους και πρόσωπα διασωθέντων από την 11η Σεπτεμβρίου!

Πηγή: Daily Star

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version