Κόσμος

Βραζιλία: Δεν άντεξε τον Μπολσονάρο – Μετά από τρεις εβδομάδες παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας, αφού παρέμεινε στο αξίωμα αυτό για λιγότερο από έναν μήνα, σε μια περίοδο που η χώρα μετατρέπεται σε εστία του νέου κορονοϊού.

Ο Νέλσον Τέιχ, ογκολόγος στο επάγγελμα, διαφώνησε με τους χειρισμούς του προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρο. Αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου όπου θα εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής του.

Η Βραζιλία έχει πλέον ξεπεράσει τη Γερμανία και τη Γαλλία και μέχρι χθες είχε καταγράψει περισσότερα από 200.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα της Covid-19.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πούτιν: «Αμετάβλητη» η θέληση για την ενίσχυση του ρωσικού στρατού σε έναν κόσμο «γρήγορων αλλαγών»
«Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις μαχητικές ικανότητες του στρατού και του ναυτικού, την προετοιμασία του για μάχη ως ουσιώδους συνιστώσας της ασφάλειας της Ρωσίας»
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν