Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Βραζιλία: Διαβολική γυναίκα δηλητηρίασε τον επιχειρηματία φίλο της – Κοιμόταν δίπλα στο πτώμα πριν εξαφανιστεί

Βραζιλία: Διαβολική γυναίκα δηλητηρίασε τον επιχειρηματία φίλο της – Κοιμόταν δίπλα στο πτώμα πριν εξαφανιστεί

Όλη η Βραζιλία συζητά για την υπόθεση μιας σατανικής γυναίκας, η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε με δηλητήριο τον επιχειρηματία φίλο της, με την αστυνομία της χώρας να την αναζητά για να της περάσει χειροπέδες.

Βίντεο μάλιστα, έχει καταγράψει την διαβολική γυναίκα να φιλά τον ανυποψίαστο άντρα, στο εσωτερικό ενός ασανσέρ σε πόλη της Βραζιλίας, ενώ στο χέρι της κρατά ένα πιάτο με γλύκισμα το οποίο είχε ποτίσει με δηλητήριο.

Οι γείτονες του Luiz Ormond, το θύμα, κάλεσαν την αστυνομία εξαιτίας της άσχημης μυρωδιάς που έβγαινε από το σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Βρέθηκε νεκρός και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Αν και η αιτία θανάτου δεν διαπιστώθηκε από τη νεκροψία, εντούτοις βρέθηκε σοκολάτα στο πεπτικό του σύστημα. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Luiz δηλητηριάστηκε από τη φίλη του Júlia Cathermol η οποία εντοπίστηκε μαζί του σε ένα ασανσέρ κρατώντας ένα πιάτο brigadeiros – ένα παραδοσιακό βραζιλιάνικο επιδόρπιο.

Η αστυνομία ανέκρινε την Suyany Breschak, η οποία βρίσκεται υπό κράτηση και θεωρείται συνεργός της Cathermol. Η ύποπτη ανέφερε ότι η γυναίκα δηλητηρίασε το επιδόρπιο με 50 ταμπλέτες ενός φαρμάκου που περιέχει μορφίνη και το οποίο αγόρασε από φαρμακείο εννέα ημέρες νωρίτερα.

Το πτώμα του Ormond βρέθηκε στο πάτωμα ενώ στον χώρο υπήρχαν μια σειρά από ανεμιστήρες που ήταν στραμμένοι προς ένα ανοιχτό παράθυρο. Η αστυνομία πιστεύει ότι η Cathermol έμεινε με το πτώμα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και έφυγε το πρωί της Δευτέρας κουβαλώντας βαλίτσες.

Ο θυρωρός της πολυκατοικίας του Luiz κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο Luiz «φαινόταν να βρίσκεται υπό την επήρεια κάποιου φαρμάκου ή ναρκωτικού». Πρόσθεσε ότι η Cathermol φαινόταν «νευρική» όταν την είδε για τελευταία φορά και ισχυρίστηκε ότι του είπε ότι ο φίλος της ήταν «άρρωστος στο κρεβάτι στο σπίτι».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, Marcos Buss: «Πρόκειται για μια απίστευτη υπόθεση, καθώς δείχνει ότι έγινε με ακραία ψυχρότητα. Θα πρέπει να παρέμεινε μέσα στο διαμέρισμα του θύματος, μαζί με το πτώμα, για περίπου τρεις ή τέσσερις ημέρες. Εκεί θα κοιμόταν δίπλα στο πτώμα, θα έτρωγε, θα κατέβαινε ακόμη και στο γυμναστήριο, θα γυμναζόταν, θα επέστρεφε στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν το πτώμα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις