Παρασκευή, 11 Οκτ.
24oC Αθήνα

Βραζιλία: Η τραγική στιγμή που γυναίκα σκοτώνεται όταν πέφτει το ασανσέρ από τον 5ο όροφο

Βραζιλία: Η τραγική στιγμή που γυναίκα σκοτώνεται όταν πέφτει το ασανσέρ από τον 5ο όροφο

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έρχεται από το Σάο Πάολο, στη Βραζιλία, το οποίο έχει καταγράψει την τραγική στιγμή που 45χρονη χάνει τη ζωή της μέσα σε ασανσέρ όταν αυτό πέφτει από τον 5ο όροφο. 

Το δυστύχημα που προκάλεσε το θάνατο της 45χρονης και τον τραυματισμό άλλων δύο ατόμων, σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο, μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας αναφέρουν πως πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε το ασανσέρ.

Στα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται η Αντριάνα Μαρία ντε Ζεσούς να βρίσκεται μέσα στο ασανσέρ και στη συνέχεια να επιβιβάζονται δύο ακόμη άτομα. Δευτερόλεπτα αργότερα το ασανσέρ κάνει ελεύθερη πτώση, με αποτέλεσμα η 45χρονη να βρει τραγικό θάνατο. 

Μάρτυρας της τραγωδίας έμελλε να είναι ο σύζυγός της, ο οποίος ως θυρωρός της πολυκατοικίας, είδε από την κάμερα ασφαλείας την πτώση της 45χρονης. 

«Παρακολουθούσα το μόνιτορ και είδα την γυναίκα μου να ανεβαίνει και όλα ήταν καλά. Όταν, όμως, ξεκίνησε η κάθοδος ήταν κάτι το τρομακτικό. Είμαι συγκλονισμένος. Πρέπει να βρω τη δύναμη να συνεχίσω» δήλωσε ο σύζυγός της.

 

Η 45χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη σε νοσοκομείο, στο οποίο κατέληξε μία εβδομάδα αργότερα. 

Με την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία να βρίσκεται σε εξέλιξη, πληροφορίες αναφέρουν πως το ασανσέρ είχε εγκατασταθεί πριν από 60 χρόνια, όταν είχε κατασκευαστεί το κτήριο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις