Site icon NewsIT

Βρετανία – Δημοψήφισμα: Είναι πολλά τα λεφτά (στις εταιρίες στοιχημάτων)

23.06.2016 | 16:40
Βρετανία – Δημοψήφισμα: Είναι πολλά τα λεφτά (στις εταιρίες στοιχημάτων)

Τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια λίρες (σχεδόν 6,5 εκατ. ευρώ) σε στοιχήματα έχει δεχτεί μόνο σήμερα, ημέρα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία για την παραμονή ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η στοιχηματική εταιρία Betfair! Από το πρωί, πολλοί "παίκτες" σπεύδουν να στοιχηματίσουν για το τελικό αποτέλεσμα!

Όταν πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, το ύψος των χρημάτων που είχαν “παιχτεί” είχαν φτάσει σχεδόν τα 10 εκατομμύρια λίρες σε μια μέρα. Σήμερα, άρα, περιμένουν περισσότερα σύμφωνα με την εκπρόσωπο της εταιρίας!

Συνολικά, η betfair έχει δεχτεί στοιχήματα σχετικά με το δημοψήφισμα ύψους 56 εκατ. λιρών! Το πρωί της Πέμπτης, ημέρας του δημοψηφίσματος, το μεγαλύτερο ποντάρισμα ήταν 28.500 λίρες και “παίχτηκε” πάνω στο… Remain. Έχουν υπάρξει οκτώ πονταρίσματα πάνω από 20.000 λίρες ή περισσότερο. Γενικά, το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει γίνει είναι 315.000 λίρες και πάλι υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Παρόμοια εικόνα και για την στοιχηματική εταιρία Ladbrokes, όπου τα στοιχήματα έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο λίρες μέσα στις τελευταίες 24 ώρες! Τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα έχουν πέσει στο… Bremain. Το μέσο ποσοστό για το Remain είναι στις 400 λίρες και για το Leave (Brexit) στις 70 λίρες.

Εκπρόσωπος της Coral τόνισε επίσης πως τα πονταρίσματα ήταν πολλά από το πρωί, τονίζοντας πως παίχτηκαν τετραψήφια ποσά, κυρίως υπέρ της παραμονής. Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ποσό που παίχτηκε υπέρ του Bremain είναι 4.000 και 2.000 λίρες υπέρ του Leave. «Η πλειοψηφία των στοιχημάτων σήμερα είναι υπέρ του Remain και οι πιθανότητες παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε. έφτασαν από το 1/4 στο 1/7 και του Brexit στις 4/1 από 11/4», τόνισε. Εκείνοι που στοιχηματίζουν περισσότεροι είναι οι νέοι, που επιλέγουν να ποντάρουν μέσω διαδικτύου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version