Site icon NewsIT

Βρετανία: Έδεσε τη σύζυγο και τις κόρες του παρουσιαστή του BBC πριν τις εκτελέσει με βαλλίστρα

10.07.2024 | 17:46
Βρετανία: Έδεσε τη σύζυγο και τις κόρες του παρουσιαστή του BBC πριν τις εκτελέσει με βαλλίστρα

Πρώτο θέμα είναι στα βρετανικά ΜΜΕ το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη Kyle Clifford που φέρεται να δολοφόνησε με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, μέσα στο σπίτι τους στη Βρετανία

Η 61χρονη Carol Hunt και οι δύο κόρες της, η 25χρονη Louise Hunt και 28χρονη Hannah Hunt, βρέθηκαν δολοφονημένες από βαλλίστρα στο σπίτι τους, αξίας 800.000 λιρών στο Bushey, στο Hertfordshire, το βράδυ της Τρίτης (09.07.2024). 

Τις άτυχες γυναίκες εντόπισε ο John Hunt, ο σχολιαστής αγώνων ιππασίας στο BBC 5 όταν επέστρεψε σπίτι του και ειδοποίησε τις Αρχές. 

Πρώην σύντροφος της 25χρονης ο βασικός ύποπτος

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο 26χρονος Kyle Clifford, ο βασικός ύποπτος της τριπλής δολοφονίας είναι πρώην σύντροφος της 25χρονης κόρης του παρουσιαστή του BBC, Louise, μέχρι και την περασμένη εβδομάδα. 

Ο Clifford, από το Enfield του βόρειου Λονδίνου, εργαζόταν ως φύλακας. 

Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που το ζευγάρι είχε χωρίσει, όμως γείτονες ανέφεραν στα μέσα ενημέρωσης ότι η κοπέλα έδειχνε συντετριμμένη τις τελευταίες ημέρες.

Ένας γείτονας, ο 77χρονος Glyn Nicholas, δήλωσε ότι η Louise ήταν αναστατωμένη μετά τον χωρισμό της με τον φίλο της, με αποτέλεσμα να τρακάρει το αυτοκίνητό της την περασμένη εβδομάδα.

Η κοπέλα διατηρούσε επιχείρηση περιποίηση σκύλων και όλοι μιλούσαν για ένα «όμορφο και εργατικό κορίτσι». 

Η σύζυγος του παρουσιαστή, Carol, 61 ετών και οι κόρες της, η 28χρονη Hannah και η 25χρονη Louise βρέθηκαν βαριά τραυματισμένες και παρά τις προσπάθειες των διασωστών, κηρύχθηκαν και οι τρεις νεκρές επί τόπου.

Φαίνεται μάλιστα πως ο Clifford τις είχε δέσει, πριν τις εκτελέσει με βαλλίστρα.

Θεωρείται πολύ επικίνδυνος και η αστυνομία προειδοποιεί τους κατοίκους, που ίσως έρθουν σε επαφή μαζί του, να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί καθώς είναι οπλισμένος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Sky News, τα σχολεία St Michael’s στο Enfield και το Bright Horizons Enfield Hilly Fields Day Nursery and Preschool κράτησαν τα παιδιά μέσα στις αίθουσες για προληπτικούς λόγους, καθώς το ανθρωποκυνηγητό για τον 26χρονο συνεχίζεται στην περιοχή.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες 

Σοκαρισμένοι οι γείτονες μιλούν για μια «φιλική οικογένεια». «Τους βλέπαμε κάθε μέρα να περνούν από το σπίτι και μας έλεγαν “καλημέρα”» είπε γείτονας. «Είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συνέβη, πολύ σοκαριστικό».

Την ίδια ώρα, μία άλλη κάτοικος της περιοχής, δήλωσε ότι μεταξύ 6.30μμ και 7μμ χθες το απόγευμα άκουσε «κάποιον να ουρλιάζει». «Έλεγα, “είναι σίγουρα μια γυναίκα που ουρλιάζει” και μέσα σε 15 λεπτά επικράτησε το απόλυτο χάος», είπε η γυναίκα.

Περιέγραψε ακόμα πως ένοπλοι αστυνομικοί φώναζαν στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και «ουσιαστικά μας κλείδωσαν» πριν φτάσουν στο σημείο ασθενοφόρα, ελικόπτερα και πάνω από 12 περιπολικά. 

BREAKING: Bushey triple murder suspect may have crossbow

Ο Ρομπ Χολ, ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, έκανε λόγο για ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό:

«Πρόκειται για ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό για την οικογένεια των θυμάτων και θα θέλαμε να ζητήσουμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή καθώς θα συνειδητοποιούν τι συνέβη».

«Ενώ βρισκόμαστε ακόμη στο αρχικό στάδιο αυτής της έρευνας, αναζητούμε τον Kyle Clifford, ο οποίος πιστεύουμε ότι μπορεί να βρίσκεται στις περιοχές του Hertfordshire ή του Βόρειου Λονδίνου.

Δεδομένης της σοβαρής φύσης του περιστατικού, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία. Εάν τον είδατε, παρακαλείστε να μην τον πλησιάσετε και να καλέσετε αμέσως την Άμεση Δράση. Μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος».

Σε εξέλιξη τεράστιο ανθρωποκυνηγητό

Ελικόπτερα εντοπίστηκαν να κάνουν κύκλους στην περιοχή Χίλι Φιλντς του Enfield, στο βόρειο Λονδίνο, το απόγευμα της Τετάρτης, προτού η αστυνομία πραγματοποιήσει έφοδο σε ένα άδειο ακίνητο στην περιοχή.

Λίγο αργότερα, ένα δημοτικό σχολείο της περιοχής αποκλείστηκε, αφού εκεί εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του υπόπτου.

Η αστυνομία προειδοποιεί ότι ο Clifford μπορεί να είναι ακόμα οπλισμένος και θεωρείται επικίνδυνος.

Οι πολίτες καλούνται να μην τον πλησιάσουν και να καλέσουν την Άμεση Δράση εάν εντοπίσουν κάποιο ίχνος του.

Πληροφορίες από Skynews, Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version