Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης που έδεσε και σκότωσε τη σύζυγο και τις κόρες του παρουσιαστή του BBC με βαλλίστρα

Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης που έδεσε και σκότωσε τη σύζυγο και τις κόρες του παρουσιαστή του BBC με βαλλίστρα

Η αστυνομία μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε κατάφερε να συλλάβει τον δράστη της τριπλής δολοφονίας με βαλλίστρα στη Βρετανία.

Συνελήφθη ο 26χρονος Kyle Clifford που φέρεται να δολοφόνησε με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, μέσα στο σπίτι τους στη Βρετανία το απόγευμα της Τρίτης (09.07.2024). Ο δράστης εντοπίστηκε τραυματισμένος.

Η 61χρονη Carol Hunt και οι δύο κόρες της, η 25χρονη Louise Hunt και 28χρονη Hannah Hunt, βρέθηκαν δολοφονημένες από βαλλίστρα στο σπίτι τους, αξίας 800.000 λιρών στο Bushey, στο Hertfordshire.

Τις άτυχες γυναίκες εντόπισε ο John Hunt, ο σχολιαστής αγώνων ιππασίας στο BBC 5 όταν επέστρεψε σπίτι του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο Κλίφορντ φαίνεται να φρόντιζε τα τραύματά του κοντά σε νεκροταφείο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Royal London Hospital στο Whitechapel.

«Έπειτα από εκτεταμένες έρευνες, ο ύποπτος εντοπίστηκε και δεν αναζητείται κανείς άλλος επί του παρόντος», ανέφερε η επιθεωρήτρια Τζαστίν Τζένκινς, της τοπικής Μονάδας Σοβαρών Εγκλημάτων. Οι αστυνομικοί δεν έκαναν χρήση των όπλων τους.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, φαίνεται ο Κλίφορντ να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος μετά τις δολοφονίες.

Σε άλλο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί και παραϊατρικοί να σπεύδουν άμεσα στο σημείο που βρισκόταν ο δράστης προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Τα θύματα δεν έχουν επισήμως αναγνωριστεί ακόμη, όμως η αστυνομία πιστεύει ότι γνώριζαν τον Κλίφορντ.

Φίλοι και συνάδελφοι του Χαντ μίλησαν σε μέσα ενημέρωσης εμφανώς σοκαρισμένοι από το γεγονός. «Είναι αδύνατον να καταλάβω τόση οδύνη. Να ξέρεις μόνο ότι είμαστε όλοι μαζί σου Τζον. Σε αγαπάμε, ο κόσμος των ιπποδρομιών σε αγαπάει» ανέφερε ο συνάδελφός του, Ματ Τσάπμαν, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις