Site icon NewsIT

Βρετανία: Τριπλή δολοφονία γυναικών μέσα σε σπίτι – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη με την βαλλίστρα

10.07.2024 | 14:01
Βρετανία: Τριπλή δολοφονία γυναικών μέσα σε σπίτι – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη με την βαλλίστρα

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στο Bushey του Hertfordshire, στη Βρετανία για τη σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία τριών γυναικών μέσα σε ένα σπίτι. 

Ο Kyle Clifford, 26 ετών, από το Enfield, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες των τοπικών Αρχών έχει στην κατοχή του μια βαλλίστρα, καταζητείται από την αστυνομία μετά την δολοφονία των τριών γυναικών, οι οποίες πιστεύεται ότι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν το βράδυ της Τρίτης (09.07.2024) στον τόπο του εγκλήματος στο Ashlyn Close, όπου ανακάλυψαν τα θύματα με σοβαρά τραύματα, τα οποία λίγο αργότερα υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Αμέσως η αστυνομία του Hertfordshire εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον 26χρονο ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου βρέθηκαν νεκρές οι τρεις γυναίκες.

«Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, είναι επικίνδυνος» προειδοποιεί η Αστυνομία 

Παράλληλα η αστυνομία προειδοποιεί τους κατοίκους που θα έρθουν σε επαφή μαζί του να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί καθώς ανέφεραν πως φέρει μαζί του μια βαλλίστρα και είναι επικίνδυνος.

Γείτονας, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε τα θύματα αλλά έμοιαζε μία φιλική οικογένεια. «Είναι σοκαριστικό και λυπηρό αυτό που συνέβη», είπε.

Ο Ρομπ Χολ, ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, δήλωσε ότι είναι ένα δύσκολο περιστατικό:

«Πρόκειται για ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό για την οικογένεια των θυμάτων και θα θέλαμε να ζητήσουμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή καθώς θα συνειδητοποιούν τι συνέβη».

«Ενώ βρισκόμαστε ακόμη στα αρχικά στάδια αυτής της έρευνας, αναζητούμε τον Kyle Clifford, ο οποίος πιστεύουμε ότι μπορεί να βρίσκεται στις περιοχές του Hertfordshire ή του Βόρειου Λονδίνου.

Δεδομένης της σοβαρής φύσης του περιστατικού, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία. Εάν τον είδατε, παρακαλείστε να μην τον πλησιάσετε και να καλέσετε αμέσως το 100. Μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος».

Πληροφορίες από Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version