Δευτέρα, 7 Οκτ.
19oC Αθήνα

Βρήκε δουλειά ο άνεργος που είχε “κράξει” ο Μακρόν

Βρήκε δουλειά ο άνεργος που είχε “κράξει” ο Μακρόν

Θυμάστε τον άνεργο που είχε “μαλώσει” ο Εμανουέλ Μακρόν, όταν σε ζωντανή μετάδοση του είχε πει πως δεν βρίσκει δουλειά; Ε τελικά κατάφερε να βρει. Ή μάλλον του βρήκαν!

Ο 25χρονος Ζονατάν Ζάχα που έγινε viral στο διαδίκτυο, μετά τη συνομιλία που είχε με τον κ. Μακρόν, αφού απέρριψε 20 προτάσεις για δουλειά, τελικά θα εργαστεί ως οδηγός λεωφορείου.

Την δουλειά του την βρήκε μια υπηρεσία προσωρινής απασχόλησης, με τον νεαρό άντρα που έχει σπουδάσει φυτοκομία, να δέχεται και όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV πως είναι “Είμαι χαρούμενος γιατί θα δουλέψω πάνω σε κάτι που αγαπώ”.

Ο νεαρός άνεργος στις 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ήταν ανοικτό το Μέγαρο των Ηλυσίων στο κοινό, είπε στον Εμμανουέλ Μακρόν πως είναι άνεργος για να λάβει μια μάλλον… άκομψη απάντηση από τον γάλλο Πρόεδρο, ο οποίος λίγο – πολύ τον χαρακτήρισε τεμπέλη, λέγοντάς του προκλητικά πως «μπορώ να σου βρω δουλειά μέχρι να διασχίσω αυτόν τον δρόμο».

Και αν η δημοσιότητα του νεαρού άνδρα πήρε τα πάνω της από εκείνη την μέρα, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον Εμμανουέλ Μακρόν καθώς δέχθηκε έντονη κριτική και είδε τη δημοφιλία του να πέφτει κάτω από το 30%, στο χειρότερο ποσοστό που έχει λάβει ποτέ μετά την εκλογή του.

Το βίντεο αυτό είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στη Γαλλία και στο διαδίκτυο εμφανίστηκαν πολλά ακόμη, στα οποία παρουσιάζονται άνθρωποι να “περνούν τον δρόμο” και άλλοτε να παραμένουν άνεργοι και άλλοτε να βρίσκουν δόξα και πλούτη.

“Αν είσαι πρόθυμος και ενδιαφέρεσαι, στον ξενοδοχειακό τομέα, τα καφέ, τα εστιατόρια, ακόμη και στην οικοδομή , δεν έχω πάει πουθενά που να μην μου έχουν πει ότι ψάχνουν να προσλάβουν κάποιον. Ειλικρινά. Ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια! Αν περάσω τον δρόμο μπορώ να σου βρω κάτι. Απλά θέλουν ανθρώπους που προτίθενται να δουλέψουν”, του είχε πει ο κ. Μακρόν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις